Búcsú és beharangozó: köszöntsétek új rovatainkat!

Nemrég hallottam, hogy Japánban úgy tartják, mindig az határoz meg valamit, amilyen annak a vége. Örökké vonzott e tekintélyes szigeten élők rendhagyó gondolkodása, így rögtön beépítettem magamba ezt is, majd rájöttem, eddig is így működtem, sőt, biztos vagyok benne, hogy Ti is. Valóban nehéz jó szívvel visszaemlékezni egy párkapcsolatra, ha a szakítás csúnya volt vagy egy munkahelyi felmondásra, ahol haraggal váltatok el. Egy beszélgetés végszava sem mindegy, sem a búcsúcsók, amin a szerelmeddel osztoztok. Igenis számít, hogy minek hogyan lesz vége.

Most búcsúzom Tőletek. Legalábbis az elmélkedős, piszkálódós énem, aki eddig ontotta magából a kritikus cikkeket, elgondolkodtatott, megosztó témákat feszegetett, kusza meséket szőtt a lelki élet rejtelmeiről, és vezetgetett Titeket egy olyan belső mezsgyén, melyen e cikkek nélkül talán nem is jártatok volna. Jó volt. Dús és termékeny. Köszönöm Nektek a együttgondolkodást, a bátor véleményeket, az eddigi közös utat. Jó vége lett, mert már most tudom, hogy ez a befejezés kellett ahhoz, hogy valami új elkezdődhessen.

Mától máshogy haladunk tovább. Ugyanúgy együtt, csak másképp. Két külön rovattal érkezem, melyeket külön-külön találhattok meg, egyiket a Hazai fül alatt, Gyereksarok címmel, a másikat pedig a Kultúra alatt, Budapesti címmel.

Klikk Out,gyereksarok,Budapesti

A Gyereksarokban olyan, gyerekekkel, fiatal felnőttekkel kapcsolatos témák kerülnek szóba, melyek főleg szórakoztató, illetve ismeretterjesztő jellegűek lesznek. Sokat tanulhattok majd belőlük és sok érdekességet ismerhettek meg általuk. Például azt, hogy mi volt a mai huszon-, harmincévesek kedvenc óvodás kori játéka, vagy azt, hogy az óvó nénik, tanárok akkoriban, illetve most hogy vélekedtek a szakmai, vagy a társadalmi kérdésekről. Lesznek izgalmas interjúk, bemutatjuk a mai nevelési trendeket, a különféle korosztályokban, foglalkozunk a nevelők képzési lehetőségeivel, felsorakoztatva több szakmai irányelvet is.


Klikk Out,gyereksarok,Budapesti

Budapesti cím alatt találjátok majd azokat a cikkeket, melyek Magyarország, azon belül is a főváros, Budapest kulturális életét érintik majd. E rovatban egy erős pilléreken álló híd leszünk számodra, amely összeköt a magyarországi kulturális miliővel, melyen átsétálva eljuthatsz a kedvenc helyeidere, megismerheted a kedvenc magyar színészeidet, kedvenc előadásaidat, rendezvényeidet. Leírjuk majd, hogy egyes színházi előadások, filmek, vagy sorozatok, helyi események miről szólnak, mitől különlegesek.

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább