MissQ Hónap Nője: Kibertérbeli lány

Az új napra ébredve modellünk szemei lassan kinyíltak, majd azonnal észrevett valami rendkívül meglepőt. Ahová csak tekintete elkalandozott, az ő arcra tűnt fel. Ez az érzés zavarba ejtően furcsa volt, és azonnal számos kérdés merült fel benne: „Miért van mindenhol az arcom? Ki csinálta ezt és miért? Minden olyan ismerős, de mégis idegen.” Ismerjétek meg kibertérbeli modellünket, Kácz Friderikát, aki egy igazi húsvér, egzotikus lány, akihez a jó humora mellé csillogó szemek párosulnak.


Szerző: Kurucz Klaudia
Fotók: Ajpek János

Rovatunk mozgatórugója egy olyan témával kapcsolódik, melyet a modernkori technológia adta lehetőségek inspiráltak.

A virtuális valóság (VR) egy technológia, ami lehetővé teszi az emberek számára, hogy virtuális világokban mozogjanak: a 3D-s modellezés és a mozgásérzékelők segítségével a felhasználók belemerülhetnek egy kitalált világba. Mégis kamerásunk, producerünk, operatőrünk is egyben, Szabó Péter Pál két lábra helyezte az ötletét, és mi segítettünk megvalósításában.

Elmondunk egy titkot: hatványozott munka segítségével, tényleg modellünk játszotta el a videóban látott összes személyt, amely kihívás volt mindannyiunk számára. Többszörös ruhacsere, változó időjárás, és megannyi körülmény, amelyre ilyenkor figyelni kell.

Ismerjétek meg Fridit!


Mesélj magadról kérlek a KlikkOut olvasóinak!

Sziasztok, Kacz Friderika vagyok, 21 éves, Ekecsről származom és szakmám a pincérkedés.

Munkámnak köszönhetően sokszor dolgozom emberekkel, és hamar ismerkedő típusnak tartom magam, ám ennek ellenére nem nagyon szeretek én a központi személy lenni.

Azonban fontos, hogy az önbizalmunk és a magabiztosságunk növelése érdekében időnként kilépjünk a komfortzónánkból és kihívások elé álljunk.

Ezért is tartottam jó ötletnek jelentkezni a Hónap Nője rovatba, ahol nagyon jól éreztem magam, mert azonnal kapcsolódni tudtam a stábtagokkal. Bár a virtuális dolgok nem állnak olyan közel hozzám, azonban az Instagram használata jó módja annak, hogy kapcsolatot tarts az emberekkel, akik fontosak neked.

Hiperszuper, modern ötlettel keresett fel Klaudia, és bár igazából csak a helyszínen értettem meg a pontos koncepciót, mert nagyon huszonegyedik századi, de annyit kell tudni, hogy az arcom beborította az egész médiát, utcákat és bármilyen virtuális hordozót.

Köszönjük a dunaszerdahelyi MissQ üzletnek a ruhákat és a New York Panziónak, akik a forgatás helyszínét biztosították. Kövessetek bennünket közösségi média felületeinken is!

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább