Programok a nyárra | Gyereksarok

Nyakunkon a nyári szünet, hamarosan vége a sulinak és az ovinak is. A dolgozó szülők azonban nem maradhatnak otthon, továbbra is el kell látni a mindennapi feladatokat. Mihez kezdjünk, hogy ne unatkozzanak a kicsik nyáron a négy fal között? Mutatunk pár programot Dunaszerdahelyen és környékén.

Varázsműhely Baba-Mama Klub

A Tipegő minitábort július 11. és 13., illetve augusztus 22. és 27. között tartják. Egy-két éves gyerkőcök és anyukáik jelentkezését várják. A táborok ára 75 euró és naponta 9.00-től 12.00-ig tartanak. Kézműves foglalkozásokkal készülnek számukra, izgalmas alkotásokat készítenek majd. Használnak majd Montessori-eszközöket, lesz mozgásfejlesztő torna akadálypályával, Ringató foglalkozás, bábozás. Érkezik még Füge manó és barátai, lesz még gyerektánc és népi játékok is. Jelentkezhetnek a baba-mama klub vagy az Itsipitsi elérhetőségeiken keresztül.

Aranykert Pszichoterápiás Központ

Tábort szerveznek július 17-től 21-ig a légi kastélyban. Megnyitják ajtónkat a gyerekek előtt, hogy betekintést nyerjenek önmagukba, bővítsék önismeretüket. Várják azokat a 13, 14, 15 éves fiúkat és lányokat, akik mélyebben szeretnék megismerni magukat, akiket érdekel a pszichológia, a tudat és a tudattalan közti különbség, a lelki egészség, illetve az érett megküzdési stratégiák. Csoportos foglalkozásokat terveznek, művészet-, mese-, biblioterápia, önismereti játékok, jóga, relaxációs tréning is lesz. Érdekes előadásokat is hallhatnak majd.

A tábor a hét minden napján 8.00-kor kezdődik majd és 16.00-ig tart. A csoport maximum létszáma 10 személy. Ebéd, gyümölcs és víz biztosított. A tábor ára 130 euró.

Jelentkezni a terap.centrum@gmail.com-on keresztül lehet.

Zsipp Zsupp Fejlesztő Központ

Az óceán világa és Az erdők világa – tematikus nyári táborok. Június 15-ig, azaz holnapig (!) még jelentkezhetnek az időpontokra.

Az óceán világa július 17-től július 21-ig tart. A résztvevők bábos meséket tekinthetnek meg a temához kapcsolódóan, érdekességeket tudhatnak meg az óceánokról és azok élővilágáról. Lesz még mesetorna és zenés torna, szenzoros és mozgásos játékok, kézműveskedés, alkotás és szerepjáték, valamint játékos szókincsgyarapító szlovák foglalkozások is. A tábor ára 135 euró.

Az erdők világa tábort augusztus 21. és 25. között rendezik meg. A résztvevő gyerekek bábos meséket nézhetnek meg a témához kapcsolódóan, érdekességeket tudhatnak meg az óceánokról és azok élővilágáról. Lesz még mesetorna és zenés torna, szenzoros és mozgásos játékok, kézműveskedés, alkotás és szerepjáték, valamint játékos szókincsgyarapító szlovák foglalkozások is. A tábor ára 135 euró.

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább