Programok nyárra (2. rész) | Gyereksarok

Nyakunkon a nyári szünet, hamarosan vége a sulinak és az ovinak is. A dolgozó szülők azonban nem maradhatnak otthon, továbbra is el kell látni a mindennapi feladatokat. Mihez kezdjünk, hogy ne unatkozzanak a kicsik nyáron a négy fal között? Mutatunk pár programot Dunaszerdahelyen és környékén. Összeállításunk második része következik, a programokat a teljesség igénye nélkül közöljük.

Meskete kávéző és gyermekkönyvesbolt

A Tópart világa tematikus nyári tábort két turnusban tartják, július 3 és 7 között, valamint augusztus 7-11 között. 5-8 éves korosztály számára ajánlják a szervezők, akik az ismert magyarországi író, Berg Judit népszerű meséje, a Lengemesék alapján tematizálták a programokat. A foglalkozások során megismerkednek majd a tópart jellemző növény- és állatvilágával, lesz mesés és zenés torna, szenzoros, ügyességi, valamint vizes játékok. A nap folyamán kézműveskednek majd, szerepjátékokat játsznak, mondókákat, verseket, dalokat tanulnak és a témához kapcsolódó legfontosabb szlovák szókincset is elsajátítják. A tábor ára 140 euró. Lehetőség van félnapos ott-tartózkodásra is, amennyiben a kisebbeket haza kell vinni csendes pihenőre, így csupán a fele, 75 euró a hozzájárulás. Egynapos részvétel esetén 30 euró/nap. Jelentkezés a táborvezetőnél, Németh Szilvási Andrea, telefonszám: 0902306294

A Mesketébe szervezett következő tematikus tábor az Afrika tábor lesz. Ez is két turnusban látogatható majd, július 10 és 14 között, valamint augusztus 14 és 18 között. 5-8 éves korosztály számára ajánlják a szervezők. Ezeket a napokat az izgalmas, gazdag, meleg színek és dallamok jellemzik majd. Megismerkedhetnek Afrikával, annak növény- és állatvilágával, a kontinens lakóinak sajátosságaival és az afrikai kultúrával. Lesz afrikai zene és tánc is, készítenek majd törzsi maszkokat, nyakláncokat és karkötőket. A szerepjátékok mellett lesznek ügyességi játékok, tanulnak mondókákat, dalocskákat is. A tábor ára 140 euró. Lehetőség van félnapos ott-tartózkodásra is, amennyiben a kisebbeket haza kell vinni csendes pihenőre, így csupán a fele, 75 euró a hozzájárulás. Egynapos részvétel esetén 30 euró/nap. Jelentkezés a táborvezetőnél, Németh Szilvási Andrea, telefonszám: 0902306294

Kürti szigetek

A Meseszigeten (Kürti szigetek) idén sem maradhat el a napközis Mesetábor, amely szeretettel

vár minden régi és új táborozó gyerkőcöt a korábbi évekhez hasonló kalandos, mesés programokkal. A 6-8 éveseket július 10-14 közt, a 8-12 éveseket pedig július 24-től várják az 5 napos táborba. Jelentkezés Jeffries Makki Mártánál lehet. Telefonszám: 0948031062. A tábor ára: 130 euró.

Nagyudvarnok

Lovas Gyereklerakat – nem csak lovasoknak! A lovastábor időtartama 5 nap, július 17-től 21-ig. 12 szakképzett ló és 5 oktató várja az érdeklődőket. Programok közt lesz lovaglás, lovas- és madárbemutató, gyöngyfűzés, batikolás, kofola party, röplabda, medencézés és lófürdetés. Jelentkezni kizárólag telefonon Bíró Anitánál, telefonszám: 0915983626.

Egyházgelle

A Csallóközi gyermek és ifjúsági néptánctáborba július 4-től 7-ig, 4 napon keresztül várja az érdeklődő gyerekeket. A táncokat Oláh Attila és Fecske Renáta segít majd elsajátítani a gyerekeknek. A talpalávalót a Pósfa zenekar húzza. A táncoktatáson kívül kézműveskedés, szabadtéri játékok, közös éneklés, esti tábortűz várja a gyerekeket. Jelentkezni a 0908793054 vagy a 0910902041 telefonszámokon lehet.

+ 1 Tipp: Levendula nyári tábor Pódafán

Még mindig van pár szabad hely a Levendula nyári táborba, ahonnan évről évre több száz gyerek tér haza felejthetetlen emlékekkel. A napi háromszori bőséges étkezés mellett különös és izgalmas programokkal várják a résztvevőket. A kézműves foglalkozások, ügyességi játékok, kreatív foglalkozások, kvízjátékok mellett lesznek még versenyek és érdekes előadások közismert előadókkal. Összesen 5 turnusban várják az érdeklődőket. A részvételt 5 éves kor felett ajánlják, a tábor ára 130 euró. További információ a jelentkezéshez a közösségi oldalukon, vagy a levendulatabor@gmail.com címen.

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább