A SzerdaHelyzet nyilatkozik a DAC–Rapid Bukarest (1:1) felkészülési mérkőzésről

POÓR TIBOR: A Rapid Bukarest mint ellenfél jó volt a nagyobb iram és nagyobb keménység miatt, ennyit az ellenfélről. Ezen a meccsen is gondban voltunk a helyzetek kihasználásával.
Kaša. Messze van az optimumtól és még keresi magát a pályán, valószínűleg jól fejel, de a kapott gól egy elvesztett fejpárbaj volt…
Krstović folytatja az önzősködést, ezt láttuk tőle a válogatott meccseken is… Nehéz eset, egyelőre… Krstović sorsa még nem dőlt el, vannak még kérdőjelek, kisebbek, nagyobbak egyaránt. Kíváncsi leszek, hogy mivel indulunk az EKL-be, ha jól tudom, a neveket a nemsokára bejelentett EKL kereten nem lehet mozdítani, már csak az esetleges play-off fázis előtt. Plusznak számít: Szolgai szerződése.

SZIGETI ATTILA: Egy újabb felkészülési mérkőzés a MOL Akadémián és véleményem szerint újra egy szerény képességű ellenfél. Picit tartok attól, hogy mint ahogy már a múltban többször, nincs attraktív ellenfél a felkészülési meccseinken. Nem látok olyan momentumokat a mérkőzéseken, amikor nyomás nehezedne a fiúkra. Ami viszont tetszett, hogy fiataljaink nagyon jól veszik fel a ritmust. Leginus, Szolgai és Záhradník kimondottan tetszenek. Ami viszont kicsit aggaszt, hogy Kaša és Gruszkowski nem lesz erősítés. A mérkőzés végére kicsit elfogytunk, és az utolsó percekben ki is egyenlített az ellenfél.

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább