Rozšírili sme festivalový areál Vydranskej hostiny

V tomto roku sme ako občianske združenie Klikk predložili niekoľko žiadostí, ktoré mali za cieľ rozvoj infraštruktúry festivalového areálu Vydranskej hostiny. Vďaka týmto snahám sa nám podarilo dosiahnuť pozitívne výsledky a obohatiť festivalový zážitok mnohými novými prvkami.

Využili sme ponuky grantov poskytovaných organizáciami v Trnavskom kraji a zakúpili sme 2 jurta stany, ktoré slúžili na potešenie našich návštevníkov aj počas tohtoročného gastronomického festivalu. Jurty sa vracajú k starým tradíciám, čím ponúkajú autentický a jedinečný zážitok návštevníkom festivalu.

Informačná tabuľa projektu

Jeden jurta stan sme využili na predstavenie regionálnej ponuky v oblasti gastronómie. Tým sme umožnili miestnym kuchárom, aby sa podelili o tradičné a špeciálne chute, na ktoré môže byť región hrdý.

Druhý jurta stan sme umiestnili do detskej zóny, poskytujúc tak tieň pre najmladšiu generáciu a starostlivosť o ich pohodlie a bezpečnosť počas celého dňa.

Nový jurta stan v deťskej zóna

Získaná dotácia nám umožnila získať tieto prostriedky, ktoré neprinášajú výhody len v tomto ročníku festivalu, ale dlhodobo pomáhajú udržiavať jeho udržateľnosť. Tým umožňujeme, aby Vydranská hostina aj naďalej ostávala jedným z najobľúbenejších a najúspešnejších podujatí v regióne, prispievajúc tak k životu a kultúrnemu dedičstvu našej komunity.

Srdcom ďakujeme všetkým našim podporovateľom a partnerom, ktorí pomohli dosiahnuť tento vývoj, a s radosťou očakávame festivaly v nasledujúcich rokoch, kedy sa znova stretneme s milovníkmi Vydranskej hostiny.

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább