Sikeresen fejlesztettük a Nemeshodosi Nagy Lakoma fesztiválterületét

Az idei évben, mint a Klikk polgári társulás, számos pályázatot nyújtottunk be, melyek a Nemeshodosi Nagy Lakoma fesztiválterületének infrastruktúrájának fejlesztését célozták meg.

Ezen erőfeszítéseinknek köszönhetően sikerült pozitív eredményeket elérnünk, és számos új elemmel gazdagítottuk a fesztiválélményt.

A Nagyszombati kerület szervezeteinek kiírt pályázati lehetőségeket kihasználva 2 jurta sátrat szereztünk be, melyek már az idei, 13. Nemeshodosi Nagy Lakoma rendezvényén szolgáltak közönségünk örömére.

A jurta sátrak nem csupán modern elemeket vonultatnak fel, hanem az ősi hagyományokra is visszanyúlnak, ezzel hozva egy autentikus és különleges élményt a rendezvény látogatóinak.

Az egyik jurta sátrat a régió gasztronómiai kínálatának bemutatására használtuk fel. Ezáltal lehetőséget teremtettünk a helyi ételkészítőknek, hogy megosszák a látogatókkal a tradicionális és különleges ízeket, amelyekre a régió büszke lehet.

A „Betyártanya” jurta sátra

A másik jurta sátor pedig a gyerekzónában helyet kapott, ahol árnyékot biztosított a legfiatalabb korosztály számára, így gondoskodva az ő kényelmükről és biztonságukról az egész nap folyamán.

Jurta sátor a gyerekzónában

A támogatásnak köszönhetően beszerzett eszközök nemcsak a jelen fesztiválévben nyújtanak előnyöket, hanem hosszútávon is segítik a rendezvény fenntartható működését. Ezáltal lehetővé teszik, hogy a Nemeshodosi Nagy Lakoma továbbra is az egyik legkedveltebb és legsikeresebb esemény maradjon a régióban, hozzájárulva a közösségünk életéhez és kulturális örökségéhez.

Nagyon hálásak vagyunk minden támogatónak és partnernek, akik segítettek ezt a fejlesztést elérni, és örömmel várjuk a következő évek fesztiváljait, amikor ismét találkozhatunk a Nagy Lakoma szerelmeseivel.

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább