Carson Coma – Hamarosan legendák lesznek | Hangfal

A cikk megjelent a Klikk Out 2023/10. számában.

Elképesztő, hogy a Carson Coma csupán öt évvel ezelőtt alakult meg, és ez idő alatt négy nagylemezzel jelentkeztek, mindegyiknek helye és súlya van, játékosak, változatosak, jókedvűek és lendületesek, és mindeközben ezek egyikének intenzitásából sem veszítettek. 

Carson COma,Uj album,Zene,Hangfal

Carson Coma

IV

♥♥♥♥


Jelen: Feldobom a követ, Fantomrezgés, Dr. Doktor, Pokol, Inkognitó, Nem a te dolgod.
Múlt: Én még sohasem, Hobbihajótörött, Polaroid, Truman show, Immunissá válunk, Kreolkék pillanatok, Song About My Grandma.

Hatan vannak, érződik rajtuk, hogy egyik sem kispados, a koncertjeiken a mikrofont és a hangszereket is cserélgetik, és ez a fajta kreatív összhang jelenik meg a zenéjükben is. Társadalomkritikusak, tele iróniával, sorok közti kikacsintással, mégis konkrétumokat énekelnek és nem költői képekben ködösítenek. Amikor Fekete Giorgio, a banda énekese az idei Sziget fesztiválon adott koncertjükön „A homofóbok buzik” feliratú pólóban jelent meg, érződni látszott – ahogy a IV-en is, hogy most egy kicsit még jobban megpiszkálják a rendszert, amit nagyon is jól tesznek, mivel hangadókká, véleményformálókká váltak. Hamarosan pedig legendák lesznek.

 

HALLGASD MEG:


Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább