MissQ Hónap Nője: Závodská Karin, a vad angyal

E havi rovatunkhoz segítséget kértünk Instagram-követőinktől. Októberi témánk egy hajszálnyit veszélyesebbnek bizonyult, mint az eddigiek, és rátermettebb lányt követelt. Olyan potenciális Hónap Nője jelöltet kerestünk, aki nem riad meg a sebességtől, és akár még tapasztalattal is rendelkezik egy motor vagy quad vezetésében. Több tucat üzenet elolvasása után esett a választásunk Závodská Karinra.


Fotó: Ajpek János
Szerző: Katona Chiara

Semmi nem megy egyszerűen, de minden jó, ha a vége jó. Ha őszinték akarunk lenni, valószínűleg ez az egy mondat írta le tökéletesen a napunkat.

Mindannyian tudjuk, mennyire szeszélyes időjárás jellemezte az elmúlt pár hetet. Nos, forgatásunk napján nem számítottunk semmilyen kedvezőtlen meglepetésre, hiszen az előző napokban napos, szép időjárásnak örvendtünk. Azonban az eső keresztülhúzta a számításainkat, és a kompról is lemaradtunk, ami eredetileg vitt volna minket a forgatási helyszínünkre. Szerencsétlen történések sorozata.

Ezek a kis malőrök viszont egy pillanatra sem állították meg őszi szépségünket. Gyakran halljuk, hogy ne ítéljünk meg egy könyvet a borítójáról. Ebben az esetben ez több mint igaznak bizonyult.

Bár Karin visszahúzódó hölgynek tűnt angyali mosollyal, belevalóbb lánnyal valószínűleg nem volt még dolgunk. Szó nélkül ült motorra, quadra, és száguldozott az őszi falevelek forgatagában.

Három motoros barátunk, akik eljöttek támaszt és társaságot nyújtani, pár óra elteltével ámulva ismerték be, tökéletesebb lányt nem is találhattunk volna.

Kedves, Klikk Out olvasók, hadd mutassuk be nektek október legszebb és legvagányabb hölgyét!

Závodská Karin 23 éves és Közép-Szlovákiából származik, konkrétabban délről, de már jó pár éve Vörösmajorban él. Médiadizájnt tanult a főiskolán, de ebben az évben úgy döntött, szeretne más utakra evezni – valami újat tanulni, mással foglalkozni.

Örök diáknak érzi magát, aki szeret próbálgatni és újabb dolgokat elsajátítani. Ez egy folyamat. Az embernek változhat az útiránya, és Karin nem szeretne a kitaposott ösvényen járni, hanem a sajátján, legyen az bármilyen is.

Ebből adódóan rettentő sokoldalú lánnyal van dolgunk, kedvenc elfoglaltságai közé tartozik a lovaglás, a képzőművészet, a röplabda és zongorán is játszik.

Mint ahogy korábban említettük, modellkedett már szlovák, cseh és egyéb külföldi magazinoknak is. Kedvencei közé tartoztak a divatbemutatók, és a jövőben szívesen térne vissza erre a pályára.

Októberi forgatásunkhoz hasonló témában még nem próbálta ki magát. Annak ellenére, hogy zárkózottabb, könnyen egymásra tudtunk hangolódni.

KAPCSOLÓDÓ:
Négy keréken az őszi tájon keresztül | Hónap Nője

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább