Sikerült fejlesztenünk a Nemeshodosi Nagy Lakoma fesztiválterületét

Az idei évben, mint a Klikk polgári társulás, számos pályázatot nyújtottunk be, melyek a Nemeshodosi Nagy Lakoma fesztiválterületének infrastruktúrájának fejlesztését célozták meg.

Ezen erőfeszítéseinknek köszönhetően sikerült pozitív eredményeket elérnünk, és számos új elemmel gazdagítottuk a fesztiválélményt.

Előbb a Nagyszombati kerület szervezeteinek kiírt pályázati kiírásban voltunk sikeresek, majd a Nagyszombati kerület régiófejlesztési kiírásának köszönhetően tudtuk folytatni a Nemeshodosi Nagy Lakoma fesztivál infrastruktúrájának további fejlesztését.

Ezen pályázat (Vydrany) folytatása volt egy korábbi pályázatunknak (Vydranské farmárske trhy a divadelné letá), melynek köszönhetően színpadot, asztalokat és padokat, faházakat és szociális helységeket szereztünk be még 2019-ben.

 

Színpad, asztalok és padok, faházak

Az idei évben a „Vydrany” című pályázatunk 32 286 Eurót nyert a Nagyszombati kerület által, melyetnek célja az említett fesztiválterület további fejlesztése volt.

Ennek céljából beszereztünk:

  • 1 db 30 méter x 15 méteres sátrat,
  • 7 db 6 m x 3 m-es sátrat,
  • valamint építettünk egy kisebb kemencét.

A beszerzett eszközöknek köszönhetően sikeresen bővítettük az infrastrukturális háteret, melyet az itt tartandó rendezvények megkívánnak.

Nézet a színpadról
A terv 2019-ből, mely mostanra megvalósulni látszik
Nemeshodosi Szabadtéri Színház
Nézet a színpadról
„Szaval a jó öreg csallóközi ” Kovács Ákos előadásában

A támogatásnak köszönhetően beszerzett eszközök nemcsak a jelen fesztiválévben nyújtanak előnyöket, hanem hosszútávon is segítik a rendezvény fenntartható működését. Ezáltal lehetővé teszik, hogy a Nemeshodosi Nagy Lakoma továbbra is az egyik legkedveltebb és legsikeresebb esemény maradjon a régióban, hozzájárulva a közösségünk életéhez és kulturális örökségéhez.

 

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább