ANKÉT: Mi így töltjük a hosszú hétvégéket!

Bazsó Tímeát és Csicsay Barbarát arra kértük, meséljék el nekünk, hogyan töltik a hosszú hétvégéket.

BAZSÓ TÍMEA

Nagyon szeretem, ha egyes ünnepnapok úgy jönnek ki, hogy egy nappal meghosszabbodik a hétvége. Mivel nem vagyok egy otthonülő típus, s inkább az aktív kikapcsolódás mellett teszem le a voksom, ezért nem is kérdés, hogy mit is választok. Igyekszem az összes napot hasznosan eltölteni.

Ha az időjárás engedi, akkor előszeretettel kerekedek fel többedmagammal – akár gyalog, akár kerékpárral – és irány a szabadba. A munkámból és a lokálpatriotizmusomból adódóan nagyon szeretem felfedezni a környékünk adta lehetőségeket, tehát Csallóköz szépségeit. Számos olyan hely van a közelben, ahová jó érzés kimenni sétálni, bicajozni vagy üldögélni a vízparton, és egy kicsit feltöltődni lelkileg. Minden évben különleges élmény a csodálatos csallóközi őszi természetet megcsodálni, amely ugye napról napra változó.

Aki ismer, az tudja jól, hogy nagy sportrajongó vagyok, főként a foci van nálam fókuszban. Bár ez minden hétvégémre igaz, nemcsak a hosszúhétvégére, de minden hétvégén több járási focimeccset is abszolválok, ahol alkalomadtán előkapom a fényképezőt is és készítek pár képet az utókornak.

Ha hosszabb a hétvége és esetleg nagyobb sportesemény vagy akár koncert zajlik a környékbeli országokban, akkor ezt is be szoktam iktatni a repertoárba. 🙂


CSICSAY BARBARA 

Hosszú hétvégéken szeretek kirándulni, világvárosokat látogatni, vagy mivel imádok úszni és szaunázni, elmenni egy pár napos wellness hétvégére, általában Magyarországra. Az ilyen hétvégék a legjobbak a kikapcsolódásra, mert még akár az aktív pihenést is van időnk kipihenni. 😅 Ilyenkor töltődök fel mentálisan és inspirálódok más kultúrák művészeinek munkáiból.

Jelenleg épp Barcelonában töltöm a hétvégét, ahol Gaudi híres épületeit csodáljuk meg, többek közt a Casa batllót, Casa Milát, Sagrada Familiat és a Güell parkot.

 

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább