Létezik olyan, hogy Valódi hamisítvány? Igen, mutatjuk | Budapesti Szemle

Hernádi Judit és Kern András neve garancia a sikerre. A két sziporkázó humorú színész egy lakóautó belsejében évődik egymással, mely során kiderül, hogy semmi sem az, aminek látszik – köztük ők maguk sem.

A 90 perces, szünet nélküli előadásban Maude, a Hernádi Judit alakította különc, szabadszájú és harsány nő találkozik Lionellel, a kifogástalan modorú, művelt és meglehetősen cinikus férfival.

„Ők ketten talán soha nem találkoztak volna, hiszen Maude munkanélküli pincérnőként egy lepukkant lakókocsiparkban él Kaliforniában, Lionel pedig egy neves művészeti alapítványnál dolgozik a kontinens másik felén, New Yorkban. Csakhogy Maude-nak van egy féltve őrzött kincse: egy szerinte milliókat érő Jackson Pollock festmény, aminek a valódiságáról szeretne hiteles szakértői véleményt kapni, és most Lionelre vár a feladat, hogy megállapítsa, Maude festménye valódi-e, vagy csak hamisítvány. Azonban a találkozó, vagyis a hivatalos értékbecslés nem úgy sül el, ahogy normálisan számítanánk rá: és nemcsak a képről, de szinte minden másról is kiderül, hogy nem az, aminek elsőre látszik” – írják a darab bemutatásában.

Stephen Sachs amerikai szerző vígjátékát nagy sikerrel játsszák a világon mindenütt, és most magyarul is látható ez a végtelenül szórakoztató, lebilincselő darab, ami igazi jutalomjáték két olyan sziporkázó humorú, zseniális színésznek mint Hernádi Judit és Kern András.

A darabot leghamarabb jövő év január 4-én, csütörtökön játsszák, amire már most alig pár darab szabad hely van. Ha sietsz, még elcsípheted ezeket. Később már csak január 24-én, szerdán és február 1-én, csütörtökön nézhetitek meg. Érdemes már most jegyeket foglalni, ugyanis a Belvárosi Színház előadásai nagyon népszerűek, ahogy ez is. ITT válthatsz jegyet.

Az előadást 18 éven aluliaknak nem ajánlják.

Közreműködők:


MAUDE GUTMAN: Hernádi Judit
LIONEL PERCY: Kern András
Rendező: Valló Péter
Producer: Orlai Tibor
Dramaturg: Kovács Krisztina
Díszlet: Valló Péter
Jelmez asszisztens: Tóth Hajni
Plakát: Csáfordi László
Rendező munkatársa: Kis-Kádi Judit
Művészeti vezető: Zöldi Gergely

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább