Ügetőszilveszter a Kincsem Parkban

Évente közel 10 000 néző előtt zajlik a Ügetőszilveszter a budapesti Kincsem Parkban, ahol számos közéleti személyiség is felbukkan.

„A buli mindig nálunk kezdődik!” rendezvényre online is lehetett jegyeket vásárolni, de a magyar sajtóban is számos kedvcsináló híradás, kisfilm jelent meg a versenyzőkről, a korábbi eseményekről és több hírességről is, akik személyesen mondták el tapasztalataikat. Köztük a Jászai Mari-díjas színész, Epres Attila, de idén újra rajthoz állt amatőr licenccel is hajtó kaszkadőr, Ézsiás Csaba is.

A Kincsem Park munkatársai teljeskörű leírással készítették fel az érkezőket. „Akik már voltak Ügetőszilveszteren azt tudják, hogy ez több órás szabadtéri esemény, így alaposan fel kell öltözni, hogy ne fázzunk. Vannak melegedő részei a pályának (aula, fűtött bulisátor), de ide egyszere nem fér be mindenki. A jegyek nem fix helyre szolnak, így gond nélkül egy tudsz menni mosdóba, büfébe vagy a fogadó kasszákhoz. A Kincsem Park ilyenkor olyan, mint egy nagy hangyaboly, mindenki mozgásban van, így könnyen elképezhető, hogy futamokat a nézőtér különböző pontjain fogod látni. A tribün van 3500 szék, de készülj fel arra, hogy inkább állni fogsz a tömeg miatt. Az igazán szerencsések a fűtött Panoráma Étteremből nézik a versenyeket, míg az esti agárfutamokat a kivetítő mellett, a másik tribünön, a Nemzeti Agárstadionból láthatod. Vastagtalpú bakancs, meleg nadrág és kabát nélkül el ne indulj, sapka, sál és kesztyű erősen ajánlott. És a legfontosabb, a jókedvet se hagyd otthon” – olvasható a Kincsem Park weboldalán.

A hagyományokhoz híven ezúttal is volt Zenthe Ferenc Emlékversenyben és a Bubik István Emlékversenyben hajtottak a meghívott celebek. Három debütánst köszönthettek 2023-ban, hiszen először láthatták a Nemzeti Vágta Jótékonysági Sztárfutamán nyerő kiváló színészt, Krajnik-Balogh Gábort, az ATV Laser-Run világbajnok műsorvezetőjét, Gajdos Tamást és az „Air Sanyi”-ként elhíresült egykori válogatott csatárt, Torghelle Sándort.

Az indulók az alábbiak voltak:


A Zenthe Ferenc Emlékverseny:

 

Bács Péter
Burucs Borbála
Eper Márton
Ézsiás Csaba
Szekeres Péter
Szuper Levente
Torghelle Sándor
Ungvári Miklós
A Bubik István Emlékverseny:

 

Epres Attila
Gajdos Tamás
Krajnik-Balogh Gábor
Németh Gábor
Petur András
Török Olivér
Urbán Flórián

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább