Farsangi mulatságok februárban | Gyereksarok

Csaplár

Február 17., szombat a farsangi mulatság napja Dunaszerdahelyen, a Csaplár Benedek Városi Művelődési Központban. Délelőtt 10 órától délután 1 óráig farsangi játszóházzal várják a gyerekeket, ahol többféle program közül is választhatnak. Lesznek kézműves foglalkozások, különleges farsangi műsor, és a jelmezben érkezők meglepetést kapnak. A részvétel gyerekeknek és kísérőiknek egyaránt díjtalan.

A délutáni rendezvény 4 órakor veszi kezdetét, ahol Kalap Jakab adja elő saját, önálló dalait. Kalap Jakab saját dalaiból álló Bábkoncertje a folk-világzene sokszínűségét ötvözi a magyar hagyományokkal, kialakítva ezzel sajátos egyedi stílusát, mely nagy sikert arat a gyermekek és szüleik körében. Magával ragadó előadásmódját átszövi az állandóan jelen lévő zenei és színpadi humor, mely egyúttal könnyen emészthetővé teszi a népzenei elemekre épülő produkciót. Műsora az élő koncert és a bábszínház csodálatos találkozása. Az előadásra való belépés 10 euró. A rendelkezésre álló jegyek ITT.

Mesebirodalom a Padlástéren

Február 3-án egy vidám farsangi mesedélelőttre várja a gyerekeket a dunaszerdahelyi Mesebirodalomba Molnár Kantner Éva. Azt üzeni, „öltözz be kedvenc mesehősödnek és gyere el közénk”!

A délelőtt folyamán lesz mesélés, vidám kreatív játékok, bábozás, alkotás,  szerepjátékok és minden megjelent jelmezes mesehős történetét meghallgatják. A tízórai biztosított. A részvételi díj 10 euró.

Fontos, hogy a mesedélelőttön a gyerekek szülői kíséret nélkül vesznek részt és 4 éves kortól 7 éves korig jelentkezhetnek.

„A részvételi szándékot kérem január 31-ig jelezni üzenet formájában. Kérném azt is jelezni, hogy a gyermek milyen mesehős bőrébe bújva érkezik majd” – írja a szervező Molnár Kantner Éva. Jelentkezés a Mesebirodalom a Padlástéren Facebook-oldalon.

A Vovo Land játszóház, a Meskete kávézó és gyermekkönyvesbolt, az Itsipitsi könyvesbolt és kávézó, valamint a Bado-Park játszóház megkeresésünkre nem erősített meg külön farsangi foglalkozást, de szeretettel várják a gyerekeket és szüleiket nyitvatartási időben a maszkabálos időszakban is.

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább