The National – Nem kell agyonragozni, vég nélkül kell hallgatni | Hangfal

A tavaly tavasszal megjelent First Two Pages Of Frankenstein társalbumaként jelent meg ősszel a Laugh Track, mégpedig úgy, hogy a cincinnati zenekar saját, Homecoming nevű fesztiválják jelentette be, pár nappal azelőtt, hogy áruba bocsátották. 

Laugh Track,The NAtional,Zene,Hangfal,Uj album

THE NATIONAL

Laugh Track 

♥♥♥♥


Jelen: Weird Goodbyes (f. Bon Iver), Deep End (Paul’s In Pieces), Laugh Track (f. Phoebe Bridgers), Space Invader, Alphabet City.
Múlt: Fake Empire, Sorrow, Bloodbuzz Ohio, Conversation 16, Graceless, Terrible Love, Mistaken For Strangers, Guilty Party.

A dalok egyébként már a fél évvel korábban megjelent album szerzeményeivel korábban születtek, de Matt Berningerék közölték, hogy ezt szerették volna élőbbé, organikusabbá tenni, és így a dalokat még a nyári turnéjukon koncerteken tesztelték és azok alapján igazították a stúdiófelvételeken. Nincs az a momentum, amelybe ne vinne izgalmat Berninger rögtön azonosítható baritonja, ami ezen az albumon egy dal erejéig kiegészül Bon Iver hangjával, egy másikon pedig Phoebe Bridgers színezi tovább. Nem kell agyonragozni, vég nélkül kell hallgatni.

HALLGASD MEG:


Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább