MissQ Hónap Nője: Utcai lámpák és csillagos égbolt

Ebben a hónapban egy olyan tematikát szerettünk volna feldolgozni, ami bár hétköznapinak hangzott a kezdetekben, ám tudtuk, a végeredmény magáért beszél majd.


Fotó: Ajpek János
Szerző: Katona Chiara

Mi tagadás, valami apró segítségre mindig szükség van, így beszereztünk pár csillivilli ruhát a MissQ ruhaboltból, és hogy a hangulat igazán fergeteges legyen, egy vadító, piros Jeep is képbe került. Ahogy legutóbb, ebben a hónapban is Váradi Mónika keze alatt szépülhetett kiválasztottunk.

A megszokottól eltérve, naplemetekor kezdtük meg a munkálatokat és forgatásunk egészen az éjszakába nyúlt.

Márciusi kiválasztottunk elsöprő lelkesedéssel mutatkozott be stábunknak, és imádata a kamera felé egy pillanatra sem volt megkérdőjelezhető.

Mivel márciusban még az alacsonyabb hőmérséklet a jellemző, nagy elismerésünk jár az e havi szépségünknek, hiszen bajnok módjára tűrte a hideg és a hiányos öltözék ötvözetét.

 

Most pedig bemutatjuk nektek Március Hónap Nőjét!

Sziasztok kedves Klikkout olvasók, a nevem Leško Sophia Éva. 20 éves múltam, és jelenleg elsőéves fogorvostan-hallgató vagyok a pozsonyi Comenius Egyetemen.

A jövőt tekintve szeretnék egy magánrendelőt nyitni Dunaszerdahely környékén, ahol szájsebészettel foglalkoznék majd, de érdeklődöm a pediátriai fogorvoslás iránt is.

Szabadidőmben csatlakoztam a SEJK Teddy Maci programjába, amin belül óvodákba, illetve iskolákba látogatunk el, és az ottani gyerekeknek segítünk legyőzni az orvosoktól való félelmet különböző játékos foglalkozásokkal.

A témát tekintve, nagyon élveztem a forgatást, mivel nagyon szeretem a komorabb hangulatú fotókat, illetve az éjszaka is a kedvenc napszakom. Bár kellemes, nyugodt időt töltöttünk együtt, volt pár kiemelkedő momentum.

Gyönyörködhettem Peti kiváló tánctudásában és Chiarával is jót nevettünk, amikor minden erőnket bevetve próbaltuk levenni rólam az egyik ruhát.

A divatot illetően felpróbálhattam olyan darabokat, amiket korábban magamtól nem, így kisebb újdonságot is csempésztünk ebbe az élménybe.

 

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább