Egy váratlan terhességről | Budapesti Szemle

Két alkalommal láthatjuk még a nyári szünet előtt a Kontrasztot a 6színben. A darab rendezője Csákvári Krisztián, a főszereplői pedig Bodoky Márk és Cseke Lilla Csenge.

A Kontraszt témája megérintő. Egy váratlan terhességet mesél el, mely felforgatja hat ember életét. „A várandós pár megpróbál felnőni a feladathoz. A leendő nagypapa hazatért a japán hegyekből, és a megvilágosodás felé vezetné fiát. Eközben a drogdíler beleszeret az újdonsült kismamába. A két lakótárs pedig új otthon után néz, de kiderül, nem is olyan egyszerű az elszakadás. Néha mind másra vágyunk, mint amire szeretnénk” – olvasható a 6szín weboldalán, a darab leírásában.

Budapesti Szemle,6szín,kontraszt,színház,Budapest

Az idei márciusi Budapesti Színházak Éjszakáján a 6szín társulata a Kontraszt nyílt próbáján a nézők segítségével találtak ki egy teljesen új karaktert. A közönség tagjai egymás után sorolták a keresztneveket addig, amíg azonosulni nem tudott vele a színész. Így született meg Vilmos, az új szereplő, akit gyerekkorában vertek a társai, és akiből végül informatikus lett. Elképzelték hozzá, hogy szabadidejében gombfocizik és pixel-pókerezik. Az online randikon inkább vagány, de a személyes találkozókon nagyon visszahúzódó. Vilmos szeretne valamit az élettől, de még maga sem tudja, hogy mit is igazán.

A darab két alkalommal látható a színházban, 2024. június 22-én, szombat este 7 órakor, valamint 2024. július 6-án, szombat este ugyancsak 7 órakor. Egyelőre még mindkét időpontra találtok szabad helyeket.

Az alkotók:

Író , rendező: Csákvári Krisztián
Asszisztens: Égető Fanni
Zene: Bánki Mihály és Pellei Milán
Jelmez: Cselényi Nóra

Szereposztás:

Bodoky Márk
Cseke Lilla Csenge
Bíró Panna Dominika
Kenéz Ágoston
Takács Géza
Kerekes József

(Az előadás a Nemzeti Kulturális Alap és Terézváros Önkormányzata támogatásával jött létre.)

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább