Öt hasznos Android alkalmazás

Az okostelefonokban az a legjobb, hogy szinte teljesen személyre szabhatjuk őket, – az alkalmazásoknak hála – a saját felhasználásunk stílusához alakíthatjuk, így a lehető leghatékonyabban tudjuk használni az adott készüléket. Íme 5 hasznos Android alkalmazás, amelyeket érdemes kipróbálnod:

Greenify

A Greenify lehibernálja az éppen nem használt programokat, és megakadályozza, hogy maguktól bekapcsolódjanak, ezzel lényegesen megnövelve az akku élettartamát. Ellenben ha lehibernáljuk pl. a Messengert, addig nem kapunk értesítést, amíg mi magunk meg nem nyitjuk a programot.

Night Screen

A Night Screen egy egyszerű app, ami egy halvány sötét réteget húz a kijelződ fölé, hogy csökkentse annak fényerejét. Különösen hasznos, amikor éjjel nem szeretnél maradandó károsodást szenvedni, csak hogy megnézd az időt, vagy a koleszos haveroknak, akik hajnali háromkor is bőszen „tanulnak”.

CM Lite

Ha telefonod sokszor belassul, akkor is, ha közvetlenül előtte tisztítottad ki a memóriáját, próbáld ki ezt az alkalmazást. Törli a felesleges fájlokat, kitisztítja a memóriát és védi a telefont a káros elemektől.

Water Drink Reminder

Az „iszik, mint a kefekötő” szófordulat manapság kissé eltér az eredeti jelentésétől, de attól az ivás (szigorúan víz) még létfontosságú, pedig rengetegen nem isznak eleget naponta. Ez az alkalmazás a súlyodat, az ébredés és lefekvés idejét figyelembe véve határozza meg a napi vízszükségletedet, amelyet személyre szabhatsz, nyomon követhetsz és a legjobb, hogy egy gusztusos vízcsobogás hanggal még emlékeztet is, hogy itt az ideje ledönteni egy korsó… vizet.

Pushbullet

Ez a kényelmes és egyszerű alkalmazás szinkronizálja a gépedet a telóddal, így könnyen dobálhatsz linkeket, oszthatsz meg képeket a kettő között, ráadásul minden a telefonodra érkezett üzenet, SMS, vagy értesítés megjelenik a számítógépen is, ahol azonnal tudsz is rájuk reagálni.

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább