Horváth Zoltán (Zoltánka) kommentje a Szívünk sárga-kék Facebook-oldalon

Hogyan telt az év Szívünk sárga-kék szemmel (vagy szívvel)?

Rövid összefoglaló 2016-ról!

2016 elején Marić irányítása alatt figyeltük csapatunk eléggé vérszegény teljesítményét. A bajnokság végén pontokat még véletlenül sem szerezünk.

A Zólyombrézó elleni hazai 1:0-ás siker bizonyult kivételnek. E mérkőzés után búcsúztunk el régi, de számunkra kedves stadiontól. „Valami véget ért, valami fáj”.

Az ünnepség csúcspontja a félhomályban kapura törő DAC-os palánták, és a Chilavert barátunk által megírt stadionbúcsúztató szöveg Bíró Tomi által történő felolvasása volt. Láttunk tűzijátékot, figyeltük az új Aréna alapkövének jelképes, szimbolikus letételét.

 

Elbúcsúztunk a „nagy öregtől”!

 

Eredményesség szempontjából katasztrofális öt hónap következett. Nyeretlen mérkőzések sorozata!!!

Jött a foci Eb! A Habos Napok sátorban eltölthettünk pár felejthetetlen hangulatú estét a magyar labdarúgó-válogatott tetszetős teljesítménye révén. Robbant a sátor a magyar meccsek alatt!!!

Nėmeth Krisztián irányítása alatt Szencen (is) vergődött csapatunk. Csak úgy csattogtak a bőröndök… 0:6 – ezt kár lenne tovább kommentálnom…

Közben Dunaszerdahelyen elindult a DAC jövőjének kiépítése. Épül az Aréna. Bíró Attila barátunk napi élménybeszámolói és egyedi fényképei segítségével az is végigkísérhette az építkezést, aki abban az időben nem járt a Sport utcában. Attila testvér – köszönjük szépen!

Hazatértünk!!! Végreeee….

Jött László Csaba!

DAC–Trencsén, ahol Živkovič úgy bedurrantotta, ahol a B-közép elfoglalta új felségterületét a B2-B3 szektorok alján, ahol Nyerges Attila énekelte a Nélküled-et, ahol a tömött lelátón figyelt Orbán Viktor és a MOL vezérkara, ahol Kmotrík ledöbbenhetett látva az igazi focihangulatot a tömött lelátókon!

Kupában itthon legyőztük a nagyszombati Spartakot. Itthon legyőztünk mindenkit!

Mert ez az új Aréna a mi várunk, itt az ellenfélnek meg kell döglenie a pályán, ha valamit el szeretne érni!

Ilyen volt a mi 2016-os évünk a Szívünk sárga-kék barátok közt.

Rövid időn belül egy kis meglepetéssel jelentkezünk a szeretet ünnepe alkalmából.

Mind a 4000 valahányszáz csoporttagnak kellemes karácsonyi ünnepeket kíván a Szívünk sárga-kék csapata!

Hajrá DAC!!!

Hajrá magyarok!!!

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább