A Szívünk SÁRGA-KÉK napjainkban

Megkeresésre írom ezt a cikket, őszintén bevallom, szívesen összefoglalom, mivel is foglalkoztunk, foglalkozunk a téli szünet alatt „kis” csoportunkban.

Joggal kérdezhette valaki, mit is fogunk csinálni a hosszú szünet alatt a foci fórumon? Hát szerintem, kitöltöttük ezt az időt is becsülettel.

Csoportunk egyik része folyamatosan járta a készülő, épülő és fokozatosan szépülő Arénánkat. Egyedi fényképek készültek fokozatosan és naprakészen. Sokan a felkészülés elejét végigkísérték a szintén folyamatosan fejlődő DAC Akadémián.

 

[pro_ad_display_adzone id=”3206″]

 

Természetesen, itt is készültek fantasztikus felvételek, melyek próbálták betölteni ezt a valóban hatalmas űrt, amit a hosszú téli szünet okoz. Majd a csapat elutazott új szerzeményeivel együtt Törökországba edzőtáborozni.

Történtek más, a csapathoz közvetve nem, de a csoporthoz mindenképp köthető események. Két kirándulást szerveztünk, vagy pontosabban SZERVEZÜNK 2017-re. Az első budapesti kirándulásunkon már túl is vagyunk. A visszajelzésekből egyértelműen kijelenthetjük, sikerült értékelhető tartalommal és látnivalóval megtölteni azt a pár órát Magyarország fővárosában. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint az, hogy a 2. idei kiruccanásunkra 22 óra alatt az összes hely lefoglalásra került. Ez a helyszín nem más, mint a II. világháború egyik legmegrázóbb helyszíne, Auschwitz-Birkenau és a közeli Krakkó város megtekintése.

Emellett páran átéltünk egy felettébb szokatlan szilveszteri bolondozást a Bredd rádió jóvoltából.

Pólók tervezésének is nekifogtunk. Ez a folyamat még a mai napig is tart. SŐT, IGAZÁN CSAK MINDEN MOST KEZDŐDIK EL partnerünk, a KLIKKOUT csapata támogatásával.
Karácsonykor közös videóval ajándékoztuk meg csoportunk tagjait, melyet a YouTube csatornán 6000 megtekintés felett zártunk a hónap végével bezárólag.

Sokan kérdezték, miért csinálunk ennyi mindent? A válasz egyszerű: CSAPATOT ÉPÍTÜNK, a SZÍVÜNK SÁRGA-KÉK nevű CSAPATOT.

 

Tisztelettel, Zoltánka

 

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább