Három album, amitől jól indul a heted!

A hétfő az a nap, amit kevesen várunk, munkahelyeinken már tornyosulnak az e-mailek, főnökeink megújult erővel, sportosan feszes lendülettel hívnak be minket az irodába, még nehezebbé téve ezt a hetet. A hétvége mindössze három percnek tűnt, még arra sem volt idő, hogy relaxálj egyet.

Hogy a napod és a heted jó irányba terelődjön, főzz egy kávét, dőlj hátra gurulós székedben és hallgasd meg az alábbi három album egyikét, ami garantáltan visszahozza a hétvégi fílinget, és könnyedén gördülsz át ezen a felettébb nehéz napon.

Anderson .Paak – Malibu

A 2016-ban megjelent, és nagy port kavart Malibu az r&b, a funk, a soul és a pop szellős ötvözete. Ez az album a multiinstrumentalista, az újkori James Brown, Anderson .Paak második stúdióalbuma.

2014-ben jelent meg debütalbuma, a Venice, de az igazi nagy áttörés ez az új. Sok neves toplistán az első helyeken szerepelt és ebben az évben kapott két Grammy-jelölést is mint legjobb új előadó, és a Malibu mint legjobb kortárs album.

Dr. Dre ismerte fel tehetségét, miután rátalált a Sondcloudon megjelent mix-tape-jeire. Azóta szerepelt már hat számmal Dr. Dre – Compton c. albumán, és hallhattuk The Game – The Documentary 2 c. albumán is.

Anderson .Paak a kritikusok szerint a legjobb dolog a nyugati parton Kendrick Lamar megjelenése óta.

A teljes albumot meghallgathatod itt:


 

Noname – Telefone

Eltekintve a névtől (Noname – Ismeretlen) a chicagói rapper lány nagyon is jelentős és központi figurája szülővárosának.

Sok közös zenéje van 2012 óta Chance The Rapper-rel, és dolgozott már együtt Jesse Boykins The Third-del is az Animated Ambition című számon.

A Telefone lett Noname debütáló lemeze, 2016 nyarán jelent meg. A tíz számos album mind a harminchárom perce kellemesen ölel soulos és jazzes köntösében, egyberakott hangzása könnyen jókedvűre konvertálja a rohanó hétköznapokat.

A teljes album itt:


 

Blood Orange – Freetown Sound

Dev Hynes brit-amerikai énekes, dalszövegíró, zeneszerző és producer. Blood Orange néven már a harmadik albumát adta ki viszonylag rövid időn belül. 2011-ben jelent meg a Coastal Grooves, 2013-ban a Cupid Deluxe és 2016-ban a Freetown Sound.

A perzselő és nyugtató hatású album érzelmes vokáljaival, a 80-as évekbeli dobokkal és a szintivilágával különleges atmoszférát teremt.

Az album címe tisztelgés Freetown, Sierra Leone fővárosa és Hynes apjának szülővárosa előtt. Az album szövegeiben meghajol a feminizmus előtt, kevésbé hódol a politikának, próbál értelmet találni fajának és szexualitásának ebben a folyamatosan önmagát pusztító, gonosz világban. Az album üzenete: Még van remény!

A 16 számos albumot meghallgathatod itt:

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább