Két csodás smink fotózáshoz

Fotózásra készülsz? Vagy egyszerűen csak szeretnél egy igazán különleges sminket magadnak? Varga Lívi, a LIV’s VISAGE szalon vezetője két csodaszép, különleges sminket mutat be nekünk.

Ha fotózásra készülünk, mindig kicsit erősebb színeket kell használni az arcunkon, mivel a sminkünk a képeken körülbelül 30%-ot elveszít az erejéből, árulta el Lívi.

Az első ragyogó sminknél földszíneket láthatunk. Barnát, pezsgőszínt, a belső szemzugba egy kevés citromsárga került, a vízvonal pedig zölddel lett kihúzva, hogy feldobja, s még különlegesebbé tegye. Hiszen egy fotózás alkalmával bátran nyúlhatunk az extrémebb színekhez is, melyeket a hétköznapokban nem használunk.

Az ajkakra natúr, narancsszínű rúzst és szájfényt választott. Nem maradt el a bronzosító sem, s ahogy Lívi mondta, „a highlighter is elengedhetetlen”.

Ez az arccsont felé kerül, s szép fényes hatást ad az arcnak. Továbbá a smink fontos része a szépen megformált szemöldök, melyen szemöldökporral és ferde végű ecsettel igazíthatunk.

 

A második sminknél a mustárszín és a csokibarna dominált. Az alap egy bronzos, csokibarna árnyalat volt, a mustárszín pedig a szemhéj mozgó részére került. Ezekből az alsó részre is jutott. Mindehhez barna, nude rúzs párosult.

Az arc erősebb kontúrozást kapott, s természetesen felfedezhetjük a highlightert is. Mivel fotózáshoz készült a smink, a még hangsúlyosabb tekintet érdekében, műszempillákat is kapott a hölgy.

A földszínek az ősz típusú hölgyeknek állnak a legjobban, de nem lehet hibázni vele szinte senkinél. Lehet olyan barna színeket találni, amelyeket mindenki bátran viselhet.

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább