Így védd a telefonod kijelzőjét a karcolásoktól

Rengeteg okoseszköz érkezik ilyen-olyan kijelzővédelemmel, de igazság szerint ezek közül nem sok tud teljesíteni, ha arra kerül a sor, és egy karcos, vagy betört képernyővel végezzük. Ennek elkerülésére találták fel a ProtectPax nevű nanotechnológiás folyadékot, amely a telefonkijelződ védőszentje lehet.

Ehhez csak fel kell vinnünk a folyékony üveget a védeni kívánt felületre, és várni 10 percet. Ez idő alatt az üveg megszilárdul, és teljesen átlátszóvá válik. De mi olyan érdekes benne? Véd az elektromágneses sugárzás ellen, tökéletesen vízálló, megakadályozza a képernyő – és saját maga – karcolódását, kopását és törését. Átlagosan 6-szor keményebb és ellenállóbb egy sima okostelefon kijelzőjétől, nagyjából a rubin kristály keménységével vetekedik.

Nem csak okostelefonokat védhetünk vele, hanem okosórákat, tableteket, GPS-t és még sok mást is, a védelmen kívül pedig feljavítja és meghosszabbítja az érintőképernyő működését és élettartamát. A fóliás és védőüveges (lap) megoldásokkal szemben a ProtectPax idővel sem hólyagosodik fel, vagy válik le az eszköz széleinél.

Különösen hasznos megoldás lehet, ha valaki a méregdrága okostelefonját egy zsebben hordozza a kulcscsomójával. A termék 15 dollárba kerül.

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább