Megmutatjuk, mi is az a Magyar Kozmikus Funk!

Megjelent az első magyar kozmikus funk stílusú válogatáslemez, melyet a legkülönfélébb magyar underground zenészek alkottak. 

A funk fénykorában a nagy fekete legendák azt állították, hogy fehér ember nem tud jó funkzenét csinálni. Azóta rengeteget változott a zene, sokszor be is bizonyosodott, hogy ez nem igaz, így a magyar csapat is megmutatta, hogy kell szintis, élő hangszeres, dobgépes, helyenként sípolós funkot csinálni!

„A Kozmikus Funk című válogatás az emberi fül számára is értelmezhetővé teszi az univerzum rejtélyes rezgéseit.” (S10 Records)

A 19 számos válogatásalbum megjelenését az S*10 Records gyűjtötte össze a 10 éves fennállása alkalmából. Olyan magyar művészek (nagyon is táncolható és fülbemászó) zenéi hallhatóak rajta, mint a Dunaszerdahelyen már párszor megfordult IAMYANK, a nemrégiben megrendezett pesti Bolier Roomon nagy sikert szántó S. Olbricht, vagy a magazinunkban már többször is említett Galactic Jackson, de izgalmas élő hangszeres funkzene hallható a válogatáson az Amoeba együttestől, vagy a Soul Clap Budapesttől is.

A teljes albumot meghallgathatod és letöltheted a kiadó Bandcamp-oldalán:

Ha megtetszett az album, és most éppen Budapest környékén jársz, less be a lemezbemutatóra az A38-as hajóra, ahol Buster Keaton UKiamyank, az Amoeba Band, a Lucrecia Protellor Protellor, az UFFALO STEEZSazabio és az S*10 Soundsystem élőben adják elő az albumon szereplő zenéket.

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább