Tükörhatású körmöket szeretnél?

Nem tudom, ki hogyan van vele, de én személy szerint imádom a szép körmöket!

Szerencsére nem is kell messzire mennem a manikűrért, hiszen egy jó barátnőmtől mindig csodaszép alkotásokat kapok. Mivel a napokban éppen aktuális a jelenlegi frissítése, elkezdtem keresgélni az interneten, hátha rábukkanok egy jó ötletre.

Nem telt bele sok időbe, s számos szuper mintára találtam. A tükörhatásúak kifejezetten megfogtak, így én biztosan e három videó közül választok majd. A videók részletesen bemutatják az elkészítést lépésről lépésre, így azok is bátran belefoghatnak, akik maguknak készítik el körmeiket.

Az első egy színes, tükörhatású manikűr, mely a mostani kissé zord, esős időhöz is nagyszerű választás lehet, hiszen legalább egy kis fényt visz a mindennapokba.

Az elkészítése egyszerű, csak be kell szerezni pár élénk színt, valamint a tükörhatáshoz szükséges port. E kellékek pedig már minden manikűr kellékboltban megtalálhatóak.

A második minta, ami elnyerte a tetszésemet egy ombre, vagyis átmenetes körömminta, mely ezüstből vált át kék színbe. Gyönyörű kombináció, bár lehet ezt csak a kék imádatom mondatja velem. : )

Mindenesetre biztos vagyok benne, hogy a közeljövőben beszerzem az ehhez szükséges port, hogy aztán alkothassunk a „manikűrösömmel”.

A harmadik a kedvencem. Kék, ezüst, tükörhatás és szívecske. Nem is kell ennél több! Bár ez a minta első ránézése nehéznek tűnik, ha végignézzük a videót, rájövünk, hogy nem is olyan bonyolult a felrajzolása.

Itt egy speciális tollal készülnek a fehér kacsok, ámde véleményem szerint ez egyszerűen elkészíthető egy tűhegynyi vékonyságú ecsettel is. Én ezt a szebb időkre tartogatom. Ha már sütni fog a napocska, jöhetnek a szívecskék! : )

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább