Szebbnél szebb menyasszonyi ruhák

 

Lassan közeleg az esküvői szezon. A házasodni készülő hölgyeknek ideje kiválasztaniuk a megfelelő ruhadarabot, melynek tökéletesnek kell lennie, hiszen életük „nagy napjáról” van szó.

 

Nem lehet semmi hiba, mindennek pontosan a helyén kell lennie. Ma már rengeteg típust megtalálunk a menyasszonyi ruhák körében is, így szinte lehetetlen nem megtalálni álmaink ruháját. A ruhaszalonokba belépve számos érdekes, káprázatos darabot pillanthatunk meg. Nézzünk hát néhány típust, amelyből válogathatunk!

 


 

Dekoltázs nélküli ruha

Kicsit visszafogottabb, mégis varázslatos! Csipkével kombinálva pedig maga a csoda. Melléfogni nem igen lehet vele, hiszen bárki számára előnyös lehet. Aki nem szereti a nagy szoknyát, az kedve szerint párosíthatja sellő formájú ruhával is.

 


 

Masni a háton

A ruhák közt szemezgetve egyre több masnis megoldásra bukkanhatunk.

Ez a díszítő elem véleményem szerint több stílushoz is nagyszerűen passzol.

A kicsit kislányosabb, bohókás természetű menyasszonyok is tündökölhetnek benne, ugyanúgy, mint az elegánsabb darabokat kedvelők.

 

 

 

 

 

 


 

Pánt nélküli

Bár kényelem szempontjából nem a legjobb választás, mégis közkedvelt a hölgyek körében, hiszen a szépségért „szenvedni” kell elv alapján, első a külső… 🙂

 


 

Testhez simuló

Azok a menyasszonyok, akik az egyszerűbb, letisztult stílust szeretik, tökéletes választás lehet a nagy, „hercegnős” szoknyák elhagyása.

A galériában még több csodás ruhát találtok! Válogatásra fel! 🙂

 

 

 

 

 

 

 

 


 

További ötletek:

 

 


 

 


 

 


 

 


 

 


 

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább