Koka Fashion Design: A somorjai divattervező új kollekciója a kifutón!

 

A múlt héten került bemutatásra a Koka Fashion Design legújabb kollekciója a Pozsonyi Divatnapokon.

 

 

A három napos rendezvény Szlovákia legrangosabb divateseménye. Mgr. art. Kiss Kósa Annamária divattervező meghívott vendégként látogat el 2011 óta, amikor is a szakmai zsűri az év felfedezettjének választotta, rá egy évre pedig elnyerte a Duna Gyöngye címet, amit a legtehetségesebb fiatal tervezőknek ítélnek oda évente egyszer.

 

 

A somorjai tervező azóta már Budapesten él és alkot, de számos országban láthatták ruháit és rendszeresen hívják meg idehaza is a divattal összefüggő rendezvényekre.

 

 

Legújabb kollekciója a népviselet egyes elemeit dolgozza fel és csempészi bele a mai divatba. A népművészet számára egy hatalmas inspirációs forrás, melyet lehetetlen kimeríteni. Ruhái egyediek, hordhatóak, akár a hétköznapi viseletbe is belekombinálhatóak.

 

 

A kollekció három alapszínből áll. Piros, fehér és a megunhatatlan fekete. Ezeket kombinálva kevéske arannyal és a népviseletekben is használatos szalagokkal, bordűrökkel geometrikus formákat alkot. Tervezése során a nőiesség kiemelése, a kényelemes viseletek megalkotása, nem utolsó sorban pedig az egyediség és az elegancia voltak a fő szempontok.

 

 

A kifutón a ruhákat saját készítésű fejdíszek teszik még látványosabbá és egyedivé.

 

 


Elérhetőség:

Facebook: Kokafasion

Web: www.kokafashion.com


 

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább