Zenés programok a hétvégére

 

Lassan a végéhez érünk a csak négy munkanapos hétnek, a fáradt olaj leengedéséhez és a friss újratankolásához hazai és környékbeli klubok, bárok kínálnak nekünk zenés programokat.

 

 

Péntek este: 


 

NFG klub, Dunaszerdahely: Emmer Péter & Szunyog Zsuzsa koncertje

 

A hangszeres és éneklős zene imádóit hívják a dunaszerdahelyi NFG klub szervezői péntek este egy folkot, világzenét, popot, rockot, bluest felvonultató zenés estre. Az egyórás koncert este 20:00 órakor kezdődik.

Selymesen laza kezdés egy jó hétvégéhez. Az eseményt megtalálod itt. 

 

 


 

Radosť Music Club, Pozsony

 

Létezik Pozsonyban egy erős underground zenei klub, úgy hívják, Radosť. A fővárosban most talán a leglátogatottabb és leghosszabban nyitva tartó klub, a partyk este kilenckor kezdődnek, és másnap délig tartanak. Iszonyatosan változatos DJ-repertoárja és minőségi hangrendszere tette naggyá a helyet.

 

 

A mindössze százhúsz férőhelyes, de mindig telt házas, tíz méterrel a föld alatt lévő Radosť Music Club péntek este egy magyarországi vendéggel, Udvari Viktorral vár a Masova Terapia nevű partyra. Az eseményről infót itt találsz.

 

 

Szombat este:


 

Rómer Ház, Győr: Galaktika X Mothball Record: Hot Girls Of Italo Disco

 

Nemrég jelent meg a nyomtatott Klikk Out magazinban az italo discóról egy cikk, benne minden le van írva, ami ehhez az estéhez kell és hogy a leírottak be is igazolódhassanak, látogass el te is Győrbe szombat este egy lemezes buliba. Az eseményt megtalálod itt. 

Paris Noble, az esemény szervezője a szombat esti buliról:

Az ausztrál diszkómágnás – Hysteric – egyenesen Londonból érkezik április 22-én a Rómerbe! Hysteric-et világszerte tisztelik hatalmas lemezgyűjteménye miatt, mely főként a 70-es, 80-as évek szintizenei ritkaságaiból áll. Emellett az italo szcéna egyik elismert alakja, kiváló dj, saját editeket is készít, illetve a maga által alapított Mothball Record lemezkiadó feje. Ezenkívül pedig olyan kiadókkal dolgozott együtt, mint a Bordello A Parigi vagy a Les Yeux Orange, hogy a leghíresebbeket említsük. A szupport csapat pedig maga is megérdemelne egy külön estet: Galactic Jackson, Max Sinclair, Jupiter&Juno! Szóval minden bizonnyal egy különleges estének nézünk elébe a Galaktika sorozatban!

Ha Dunaszerdahelyről indulsz, akkor is csak negyven kilométer egészen a Rómer Házig.

Ez nem távolság egy jó szombat esti bulihoz 🙂

 

Az ausztrál fellépő zenéje. Diszkó, dallam és dobok. Ez lesz.

 


 

Loft Bar, Dunaszerdahely: The Gentlemen’s night. Deep House and Saxofon

 

Egy DJ, aki deep house zenét tol (Juhos Imi) és egy szaxofonos (David Sipos) közösen alkotnak nektek valami újat és érdekeset a dunaszerdahelyi Loft Barban a Fő utcán. Koktélos, szaxofonos, jó zene, kellemes bár-feeling.

Az eseményt itt találod.

 

Kellemes hétvégét!

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább