Lelkes Hajnalka – Aurora carrier

 

A kötődő nevelés elveit követő szülőként szinte sorsszerűnek éreztem saját hordozóm megálmodását. Csatos, formázott hordozónk kivitelezésénél két fő célunk volt: az egészséges, ortopédiailag helyes hordozás támogatása és az egyszerűség. Egyszerűség, hogy minden anya vagy más családtag gyorsan, különféle bonyolult beállítások áttanulmányozása nélkül magára köthesse gyermekét. Ez az Aurora carrier története.

 

Hordozóink kizárólag speciális, zsakard szövésű kendőből készülnek, ezzel is biztosítva hordozó és hordozott számára a legnagyobb kényelmet. Rendszeresen aktualizált kendőkészlettel rendelkezünk, illetve szívesen dolgozunk az anyukák saját kendőivel is. Két méretet varrunk, baby-t (kb. 5 hónapos kortól 14 hónapos korig), illetve toddlert (kb. 15 hónapos kortól 3 éves korig).

 

 

Különlegességünk, hogy személyre szabott hordozókat is készítünk, ha a baba vagy az anya méretei eltérnek az átlagostól.

Kizárólag tanúsítvánnyal ellátott biztonsági, nagy teherbírású csatokkal, hevederekkel, szivacsokkal dolgozunk. A csapat tagjai szakképzett, több éves gyakorlattal rendelkező szakemberek.

 

Újdonságunk az onbuhimo, amely egy derékpánt nélküli csatos hordozó,

kiváló segítség kismamáknak totyogók hordozásánál (mivel teret ad a növekvő pocaknak), vagy azoknak az anyukáknak, akiknek egyszerűen valamilyen oknál fogva kellemetlen a derékpánt jelenléte.

A hordozók szabásánál kivédhetetlen, hogy ne keletkezzenek kendőmaradékok, ún. scrapek, amelyeket

előszeretettel dolgozunk fel hobo táskák, övtáskák, mobiltokok, nyálfogók, buzerakockák készítésére.

Az anyukáknak így praktikus és egyben divatos, a hordozóval színben megegyező kiegészítőik lehetnek. Buzerakockáink, nyálfogóink pedig az apró babakezeket, fogakat hivatottak lefoglalni.

Elkészült munkáink megtekinthetőek a Facebookon, megrendelhetőek, illetve ritkán, de vannak azonnal elvihető darabok is, így érdemes minket figyelemmel követni.

facebook.com/auroracarrier/

 

 


 

Az írás megjelent a Klikkout 2017/4. számában. 

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább