Ezek az elmúlt hét zenei hírei!

 

A húsvétot követő héten a rossz idő ellenére a zenei történések felmelegítenek minket rendesen, születtek új klipek, mixtépek, különös rajzolt interjú, koncertek, nyári fesztiválra bejelentett új nevek és sok érdekesség!

 

 

Virtuális Gorillaz-interjú


 

A Gorillaz legújabb albumával, a Humanzzal kapcsolatban készített a héten interjút az Electronic Beats a zenekar két tagjával. Ez az első interjú, amelyben élőben megjelentek a zenészek, de itt is csak 2D-ben, azaz rajzolt formában. Az album hét év hallgatás után április 28-án jelenik meg

Az interjúban a közönség kérdéseire válaszolnak, és a banda titkairól mesélnek. Három nap alatt félmillió néző tekintette meg, nézd meg te is itt:

 

 

Fontos tudnivaló: idén nyáron, július 16-án az Electronic Beats elhozza Budapestre a Gorillazt egy erős élő koncertre! 

 

///

A 420-at ünnepelte a Boiler Room videócsatorna


 

A 420-as szám a marihuánafogyasztás popkulturális szimbóluma, melyet világszerte április 20-án, a bódító, de egyben felemelő hatású szer nem hivatalos világnapján ünnepelnek a szabad gondolkodású fogyasztók.

A Boiler Room idén a sok száz videójából kivágott, 420-ra utaló szösszenetekkel ünnepelt:

 

Four-Twenty 2017

Happy 420 ??

Boiler Room 发布于 2017 年 4 月 20 日 周四

 

///

Megjelent Kendrick Lamar új videója DNA címmel


Kendrick legújabb albumáról, a DAMN-ról a DNA c. száma videóklipjével pörgeti a Youtube-csatornát, amit pár nap alatt huszonkét millió néző tekintett meg! Wow!

A videóban felbukkan a Kendricket polygráfra kapcsolva, nyomozóként kihallgató Don Cheadle, a híres krimi- és akciófilmes színész, majd nem akármilyen rappelésbe kezd az ő hangján! Tíz pont a tízből (nálam).

Tekintsétek meg a (még) forró videót:

 

 

///

MØ egy kalandra buzdító dallal jött elő


 

 

A 29 éves, dán születésű dalos madárka, MØ (MŐ) új dallal buzdítja és rabolja el a csajokat pasijaiktól az éjszakába.

 

 

///

Todd Terje a Kolorádó fesztiválon!


 

 

A héten történt bejelentés alapján a norvég szuperdiszkó gyártó, Todd Terje is megtiszteli a már így is erős line up-pal felspannolt Kolorádó fesztivált. A budai hegyekben immáron második alkalommal megrendezendő fesztiválra Todd egyszemélyes élő produkcióval érkezik!!! Ha modern kozmikus tánczenét akarsz, méghozzá élő szintis előadásban, egyértelműen Todd Terje a helyes választás!

Egy brutális live videó Todd Terjétől kellemes cseresznye lehet a tortára, nézzétek, hallgassátok!

 

 

A hamarosan megrendezendő II. Kolorádó fesztivál fellépői:

 

///

Kellemes napokat! 

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább