„A lyukas gumi szívás, de a Patchnride tesz róla, hogy kevésbé legyen az”

…Defekt, leszállás, hazatolás, kerék leszerelése, gumi lefeszítése a kerékről, vizes lavórban buborékok keresése, lyuk beragasztása, szárítás, felfújás, ellenőrzés, összeszerelés, próba… – akinek ez a mozdulatsor nem ismerős, az szerencsésnek tekintheti magát a biciklis defekteket illető kalandokkal kapcsolatban, de én sajnos túl sokszor csináltam ezt ahhoz, hogy ne legyen elegem belőle, mert mindig akkor történik, amikor nem kéne.

Erre az esetre fejlesztették ki a Patchnride nevű szerszámot, ami – ha csak szét nem robban a kerék –, minden defektet meg tud javítani 60 másodpercen belül, ezzel megkímélve a szerencsétlenül járt kerékpárosok hajszálait.

Az elképzelés egyszerű, de nagyszerű. Ha defektes a kerék, csak előkapjuk a szerszámot, és egyszerűen betömjük vele a lyukat. Persze ez nem oldja meg véglegesen a problémát, de mindenképpen segít, hogy odaérjünk, ahova indultunk, méghozzá időben. A fene se akar defektes biciklit tologatni 20 km-re otthonról a 63-ason. Velem már ez is előfordult, és ha lett volna nálam egy ilyen szerszám, boldog lettem volna, de sajnos nem volt. A Patchnride minden kerékkel és belsővel működik, az pedig csak rajtunk áll, hogy a 30 €-s ára megéri-e az időnket és a hajszálainkat.

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább