Óriási karavánnal jön a Depeche Mode!

Tizenegy kamionnal, négy nagyobb és öt kisbusszal érkezik a Depeche Mode Pozsonyba, a szombati koncertre. A Pasienky futball arénában már napokkal a koncert előtt építik a színpadot, az oldszkúl depechesek és az új rajongók a Spirit album bemutató turné pozsonyi helyszínén hatalmas show-ra számíthatnak.

 

 

A teljes stáb, hangosítókkal, fényesekkel, külön Depeche-szakácsokkal, a zenekarral együtt mintegy hatvan fő lesz, de legalább ennyi csatlakozik a szlovák koncertszervező stábból is. Az Index közlése szerint a budapesti koncert minden jegye elővételben elkelt, míg a pozsonyira még van körülbelül 200 darab jegy.

 

Szlovákiában divat az esemény előtti napokban vágtatni a jegyek után.

 

A pozsonyi koncert egy 500 négyzetméter területű színpadon zajlik majd, ami mögött Anton Corbijn vizuális őrülete lesz látható. Corbijn rendezte az album bejelentkező videóját, a Where Is The Revolution-t, melyről már korábban írtunk itt.

 


 

Fontos tudnivalók a pozsonyi koncertről!

 

Belépés a stadionba, a stadion térképe, a koncert elrendezése, odajutás, parkolás, ruha- és csomagmegőrzés, biztonság, minden egy helyen itt.

 

 

A Global Spirit Tour keretén belül a híres zenekar 33 városban, 21 országban, körülbelül 1,5 millió rajongónak mutatja be új munkáját. Eddig hatalmas sikernek örvendett az európai helyszíneken mint Stockholm, Amsterdam, Antwerpen, Nice, Ljubljana. A szerdai, aténi koncert után Pozsony, onnan Budapest, Prága, Lipcse, Lille és végül Koppenhága következik.

A Depeche Mode a tizenegyedik stúdióalbumát, a Spirit-et először idén márciusban, Berlinben mutatta be. A koncertet streamelte a Telekom az interneten, így aki nem jutott el, otthonról nézhette élőben a show-t:

 

 

 

 

 

 

 

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább