GreenTraveler – a világ legjobb utazóbarát ételhordója

A GreenTraveler olyan újrahasznosítható, utazóbarát tárolókat és kiegészítőket gyárt, amelyekben könnyedén vihetünk magunkkal ételt, italt és más mindennapi dolgot anélkül, hogy kilötyögne, vagy összenyomódna – ami azért elég kellemetlen tud lenni.

Ha jobban megnézzük ezt a kis konténert, meglepően sok felhasználási módot találhatunk neki a kajánk tárolásán kívül, mivel tökéletesen szigetel. Használhatjuk elsősegélycsomagok tárolására, az anyukák a kisbabájuk ételét, vagy más fontos dolgait is beletehetik, vagy gyakorlatilag bármit tárolhatunk benne, és magunkkal vihetünk, amit meg akarunk védeni az utunk során.

Első használatkor kicsit olyan érzésünk lehet, mintha egy kirakós játékkal lenne dolgunk, de igazából könnyen rá lehet érezni, és akkor már az jár majd a fejünkben, hogy ez miért nem létezett eddig?

A legjobb ebben a tárolóban, hogy egyetlen könnyű, többféle színben is elérhető tartályban magunkkal vihetünk bármit, ami belefér, mosogatógép-, fagyasztó- és mikróbarát. Az biztos, hogy menőbb, mint a megszokott uzsonnás dobozok.

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább