PROGRAMOK: Dunaszerdahelyen, Somorján és Pozsonyban is lesz mivel elütnöd az időt

Június első hétvégéje sok színes programot kínál Pozsonyban, Dunaszerdahelyen és környékén. Pillantsatok bele, melyik nap hol érdemes pihenni, vagy bulizni. Van itt lemezbörze, jazz, Kistehén, Jóvilágvan szülinapi koncert meg pozsonyi zenehajó. 

Péntek este


Európa Rest and Bar – Lemezbörze

Ajánló: 

Nagyszabású lemezbörze Dunaszerdahelyen! (Villáminterjúk)

A tegnapi cikkben olvasható ankétban elárulták a szervezők, milyen stílusú lemezekre számíthatunk a ma este 17:00 órakor kezdődő lemezvásáron az Európa Rest & Barban Dunaszerdahelyen. Több száz pop-rock, klasszikus rock, jazz, hip hop, soul és funk stílusú lemez vár új gazdira. Az eseményt itt találod.

///

Európa Rest & Bar – A Magyar Jazz Ünnepe

A lemezbörze után este 20:00 órától a Magyar Jazz Ünnepének keretén belül a magyarországi Lukács Miklós és Dresch Mihály koncertjét hallgathatjuk meg, a hazai jazzt pedig a két gútai talentum, ifj. Farkas Attila és Szulcsányi Péter képviselik. Az eseményt ezen a linken találod.

Szombat este


Mozi, Somorja: Kistehén koncert

A kétezres évek elején a Sziget fesztivállal berobbant Kistehén most újra visszatér és koncertre invitál Somorjára, a Moziba. Kollár-Klemencz László zenekara több lemezt is kiadott a Kistehén születése óta, melyeken olyan slágerek szerepelnek, mint a Szájbergyerek, a Jó Csávó a Márkó, a Szerelmes vagyok minden nőbe, a Virágok a réten vagy az Elviszi a szél. Az eseményt itt találod.

///

Vincent Pizzeria, Párkány – 10. Születésnapi Party, Jóvilágvan-koncert

Ajánló:

Új albummal jelentkezett a Jóvilágvan (Interjú)

A már szinte mindenki számára ismert zenekar, a Jóvilágvan koncertjével ünnepli 10 éves fennállását a Vincent Pizzeriában, Párkányban. Az este 20.00 órától kezdődő koncerten a régebbi dalok mellett a zenekar legfrissebb albumáról is szólnak majd zenék. A retrózenés afterparty DJ Bufi dolga lesz. Az esemény itt található.

///

Sun Deck, Pozsony: DJ Benco, DJ Stame, Skank

Pozsonyban a Duna partján áll egy csodás partyhajó, a Sun Deck, mely egész nyárra kínál zenés programokat. Az elektronikus zene kedvelőinek nagyon magasan ajánlott a szombati house- és technobuli, amely este 18:00 órától éjjel 2:00-ig tart. Pozsony éjszakai DJ-figurái Stame, Benco és Skank zenélnek bele minket az éjszakába.


Kellemes hétvégét mindenkinek!

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább