PROGRAMOK: Komáromban, Esztergomban és Karcsán is bulizhatunk a hétvégén

Július közepén járunk, hamarosan vége a hétnek, vár ránk néhány nap pihenés, munka, korán kelés és folyton csengő telefonok nélkül. Ha nem épp a természetben kirándulunk, hegyet mászunk, vagy biciklizünk valahol, és lazítani akarunk, erre az esetre listáznám a hétvégi zenei kínálatot. Demjén-koncert, Jókai Napok, rockkoncertek és elektronikus zene szól majd pénteken és szombaton!

Péntek este:


Kaleidoszkóp ház, Esztergom: Estendøn koncert

Az egyre nagyobb sikernek örvendő farnadi Estendøn együttes most a kultikus esztergomi Kaleidoszkóp házban ad koncertet.

Zenéjükben felfedezhetők különböző zenei hagyományok, a népi motívumoktól kezdve a funk hangulatán keresztül egészen a rockos riffekig. Az eseményt itt találod.

///

Basement Festival, Komáromi erőd

Ma kezdődik a komáromi erődben a kétnapos Basement Festival, mely főleg drum & bass, psytance, reggae és dub zenei stílusokat és fellépőket kínál három színpadon.

Az érdeklődés az eseményre több ezres, így biztosan egy zúzós hétvége vár!

///

III. Jókai Slam Poetry Bajnokság & SlamAkusztik, Rév, Komárom

A héten zajló Komáromi Jókai Napok keretein belül a felvidéki slammerek idén harmadik alkalommal rendezik meg a Jókai Slam Poetry Bajnokságot egy SlamAkusztikkal egybekötve.

Szebellai Dániel (szaxofon), Bánovski Ricsi (gitár) és Recska Roman (gitár) személyében zenei kíséret fogja színesíteni a produkciókat.

Akik pedig slammelnek: Dékány Niki, Varga Bianka, Laboda Robi, Melecsky Kristóf, György Ádám.

Szombat Este:


Zenés Nyári Esték, Ógyalla

Idén júniusban ötödik éve kerülnek megrendezésre az Ógyallai Zenés Nyári Esték, amelyen helyi, valamint más hazai és külföldi művészeknek, együtteseknek biztosítanak fellépési lehetőséget. Június 17-én, szombaton a Jóvilágvan zenekar lép színpadra. Az esemény itt található.

///

Demjén Ferenc-koncert, Egyházkarcsa

Szombat este Egyházkarcsára látogat korunk egyik legismertebb magyar énekese, Demjén   Ferenc. A régi és új rajongóit nagy lázban tartó Demjén egy teljes zenekaros koncerttel lép fel a futballpályán, este 9 órai kezdettel. Az esemény itt található.

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább