KöR: Lényed a lényeg!

Fiatal vagy és merész, vakmerő, tele kételyekkel és kérdésekkel, tapasztalatlanul állsz számos hétköznapi szituációhoz, vagy épp úgy érzed, hogy Te már mindent láttál. Akkor jelentkezz a KöR-re! (Címlapfotó: Göndör László, II. KöR, 2016)

A Vekker műhely társszervezésében harmadik alkalommal kerül sor a Kötetlen Rögtönzések névvel ellátott improvizációs dzsemborira június 24-én a dunaszerdahelyi NFG klubban.

Kedvcsinálónak néhány videó az első, 2015-ben megvalósult KöR-ből:

„A játszó kedvű komfortzónájából kimozdulni vágyó kíváncsi embereket kívánja megszólítani és invitálja egy határok nélküli önfeledt játékra, rögtönzésre. Mert egy kis impró mindenkinek kijár!” – szól a műhely képviseletében Benes Tarr Csilla.

A KöR próbára tesz, felnyit, kibont és kisajtol belőled minden komplexust, és segít a hátad mögött hagyni a kínokat, kikerülni a szembejövő tüskés bajokat.

Lényed a lényeg, hogy megmutasd, hogyan csavarsz, műtesz, tarkítasz, fakítasz, homályosítasz és világosítasz egy helyzetet, amit az orrod elé tolnak.

Regisztráció:

ITT

Szerdán éjfélkor bezárul a KöR – addig jelentkezhetsz háromfős csapattal, vagy kereshetsz magadnak csapattársakat a KöR Facebook-oldalán.

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább