PROGRAMOK: Forró hétvége vár rád, programok Pozsonytól Alistálon át Komáromig!

Augusztus legelső hétvégéjén forró napoknak és éjszakáknak nézünk elébe. Ha szívesen mennél valahova, ahol minőségi zene mellett ledobnád a hétközben felgyülemlett munkahelyi stresszcsomagot, ezt jó pár benti és szabadtéri rendezvényen megteheted.

Nem árt, ha időben intézed a partybuszt, vagy a bulisofőrt, megéri picit utazni, hogy jó zenét hallj, hideg sörrel és koktéllal ünnepeld a nyarat és a gondtalan hétvégét. Lesz itt DunaRock fesztivál, pozsonyi lemezes este és Gombaszögi afterparty.

Péntek


DunaRock Fesztivál, Alistál

Pénteken már második napja zajlik az alistáli DunaRock fesztivál, ahova talán az összes közül a legkifizetődőbb a belépő, a napijegy 7 euró, a bérlet pedig mindössze egy 10-es. Este hattól indulnak a koncertek, olyan nevekkel, mint a Phoenix Rt., a LORD, vagy szombaton Nagy Feró és a Beatrice, a Mészáros Tamás Band és a Karthago, mindkét nap afterpartyval.

Erős buli lesz, a rock szerelmeseinek itt a helye! Az eseményt itt találod.

///

Nu Spirit Bar, Pozsony


A pozsonyi Buddha Bár egy ropogós, bakelitlemezes house- és techno-estre invitál, ahol a Durvacrew képviseletében egy nyárasdi (jómagam) és egy újvári lemezlovas pörgeti majd a lemezeket este kilenctől éjjel háromig.

Dave Papp neve már ismert lehet minden funk- és discoimádó számára, a Moonbase Patel Disco tagja, de még több is ennél!. Éjféltől háromig egy rettentő kifinomult technószelektor oldalát ismerheted meg!

A jól klimatizált Nu Spirit Bar a főváros közepén, a Medená utcában található, esemény itt

///

Gombaszög afterparty, Holt Vág, Komárom

Az újkori Gombaszögi Nyári Tábor rekord látogatottságú egy hetét ünneplik a résztvevők Komáromban, a Holt Vágnál egy afterpartyval. Fellépőjük nem más, mint a Pannonia Allstars Ska Orchestra, akik ska stílusú zenét játszanak magyar hangzással fűszerezve.

Emígyen hangzik:

Az esemény itt található.

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább