Új okostelefon a piacon – RED Hydrogen One

A RED céget 2007 óta úgy ismerhette a világ, mint az egyik legjobb filmkamerákat gyártó céget, azonban 10 évvel később bejelentették, hogy készítenek egy telefont, méghozzá nem is akármilyet.

Egy sajtótájékoztatón kiderült, hogy a telefon holografikus 3D kijelzőt kap, amihez nem kell szemüveg, moduláris kiegészítőket és egy luxus, 1595 dolláros (Titanium) árat (Aluminium 1195 USD). A telefon nagyon érdekes külsőt kapott, a szélein bemélyedések vannak az ujjainknak, az egyik ilyen bemélyedés közepén pedig egy kimondottan videó/fotó felvételre készített gomb. A hátlap kevlár és karbon borítású, középen pedig egy hűtőrács-szerű dizájnelem fokozza tovább a szokatlan külsőt.

A telefont 5.7″-os holografikus 3D „hidrogén” kijelzővel látták el, Android OS fut rajta, és gyakorlatilag azt ígérik, hogy megváltoztatják a jelenlegi felfogásunkat az okostelefonokról. Az ígéretek között szerepel a multidimenziós 5.1 térhangzás, ami szinkronban lesz a holografikus kijelzővel, egy új, .H4V formátumot, amit sztereotipikus 3D-re lehet konvertálni- és vissza, hozzáférést a Steamhez, a saját RED kameráink vezérléséhez, valamint a későbbiekben profi kiegészítőket, kameralencséket és egyebet, hogy semmire se lehessen panasz. Legfeljebb az árra. A szerencsés kevesek leghamarabb 2018 első negyedében juthatnak a sokat ígérő telefonhoz.

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább