PROGRAMOK: Hodosban, Párkányban, Pozsonyban és egy reptéren is bulizhatunk kedvünkre

Az augusztusi hónap csupa forró napokat és éjszakákat hozott eddig, vele együtt emlékezetes koncerteket és fesztiválokat. Mi vár ránk ezen a hétvégén, amire már szinte a hét eleje óta készülünk? Kiragadtam pár zenés programot, ahol biztosan a megérdemelt pihenő rezsimbe kapcsolhatod magad.

Péntek: 


  Nemeshodosi Nagy Lakoma  

Kapcsolódó cikk:

Tíz tudnivaló a lakomáról

Ma délután három órakor kezdődött a már nagy hírnévnek örvendő kulináris – zenés fesztivál, a Nemeshodosi Nagy Lakoma. Az esemény vasárnap reggelig tart és színes zenei programokkal várja az érkezőket. Ma este öttől a következő sorrendben szól majd a muzsikaszó a színpadon: Hajnal néptáncegyüttesBlack Diamond tánccsoportÁbrahám Imike énekColorPlay egyesület fiatal tehettségeiBölcs Kika énekSzépségtábor növendékei táncKrncan Milan énekValakik táncelőadás, majd a Felvidék szépe döntője után pedig Kasza Tibi koncert, melyet DJ Kovács Dóri afterpartyja zenget majd át a hajnalba. Az eseményről mindent itt találsz.

///

  VII: fORMA fEST, Párkány  

A Jóvilágvan együttes és barátaik által szervezett kétnapos fesztivál a fORMA fEST, immáron hetedik alkalommal kerül megrendezésre Párkányban.

Ezt is olvasd el:

Új albummal jelentkezett a Jóvilágvan (Interjú)

Megvan lemezen: Olasz István kedvencei

Csodás zenei felhozatal várható mindkét napon, a ma esti koncertprogram a következőképpen fEST: JóvilágvanKampec DoloresRicsárdgírKistehén, majdan mindezek után Komárom legmenőbb színésze és DJ-je, DJ Dilemma pörgeti a (valódi!) lemezeket.

Esemény itt.

Kedvcsinálónak egy Kistehén koncert 2016-ból:

///

  Tasty Beatz SummerVibez, Nu Spirit Club, Pozsony  

Ha egy erős drum&bass bulira vágysz, erre a ma esti Tasty Beatz a megfelelő esemény Pozsonyban. Egy egész éjszakás zeneőrület, mely a liquid funktól a durvább drumig mindent magába foglal. Több országból érkeznek DJ-k, így Németországból D-High, Spanyolországból Yasvi, Csehországból Settler, a hazai erősítés pedig DJ Kukurica és ROSSYEBALL dolga lesz.

Az esemény itt található.

Szombat:


  Grape Fesztivál, Trencsén  

Szlovákia egyik legmenőbb fesztiválja, a Grape pénteken kezdődik és szintén vasárnap reggelig tart.

A pénteki programkínálat sem eldobni való, de a szombati oly erősre sikeredett, hogy muszáj említést tenni róla: Little Huricane (US), B-Complex (SK) Billy Barman (SK, a szervezők is egyben), George Fitzgerald (US), Metrik (UK), Two Doors Cinema Club (UK), Moderat (DE), Himalayan Dalai Lama (CZ) és rengeteg hazai fellépő szórakoztatja majd a több mint tízezer embert!

A fesztiválnak, szintúgy mint a júliusban megrendezendő Pohodának, egy reptér ad otthont, ezúttal a pöstyéni.

Minden információt itt találsz.

A Moderat koncertje lesz a legkiemelkedőbb. Okvetlenül megéri elmenni, élőben megnézni, ugyanis a zenekar feloszlik a nyári koncertszezon után!

///

  Nemeshodosi Nagy Lakoma  

A Nemeshodosi Nagy Lakomán a szombati mulattatók listája a leghosszabb és legígéretesebb.

Már kora délután indul a szép muzsikaszó a Mandala együttessel, majd őket követi a Kale Lulugyi, az A-Lista, Korda György és Balázs Klári, a Romungro, a Palmetta, a Bohemian Betyars, a Kmeťoband és a Hollósi band.

A Lakoma egy különlegesen finom kombinációja a fenséges étkeknek és a pop-folk- és cigányzenéknek. Légy itt.

Kellemes hétvégét mindenkinek!

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább