Indul a Klikk Out Vikkendhouse!

A Vikkendhouse magazinunk most induló, és a terveink szerint a jövőben vasárnaponként megjelenő mixsorozata, melyet a Csallóköz dicső lemezlovasai raknak össze exkluzívan nekünk! Nekünk, kik imádják a hétvégét és nem szeretünk a munkahét kezdetére gondolni, inkább csak hátradőlni és jó kedvre derülni, például az alábbi félórás zenei összeállítás hallatán.

Az első mixet Rőth Balázs, DJ nevén Balien bocsájtja útjára. Balien neve ismerős lehet mindenki számára, hisz 2007-es indulása óta számos hazai színpadon megmutatkozott már.

Jelenleg Németországban, Regensburgban él, dolgozik, zenél. Mixelési stílusa nagyon specifikus, emellett sok-sok kiadott saját zene fémjelzi a minőséget, melyet Balien hoz minden alkalommal.

Ami manapság foglalkoztat, az saját magam technikai és zeneírással kapcsolatos fejlődése, ezért sok teóriát és szoftvert tanulmányozom, és belőlük merítek ötleteket. Itt, Németországban éreztem azt, hogy zenei hozzáértésem kellőképpen megbecsülik, itt tudok igazán érvényesülni.

Számomra DJ-ként a nyári fesztiválszezon az igazi. A fesztiválok adnak a legtöbbet egy DJ-nek, művésznek. A természet, a szabad gondolkodás, az ember-zene központú bulik! Erre van szükségünk!

 Íme a mix:


  Tracklist:  

  1. Ost & Kjex – Easy (Lehar & Musumeci Remix) 
  2. Edu Imbernon – Bitter Fate (Fur Coat Remix)
  3. Undercatt – Venus (Original mix)
  4. Reinier Zonneveld ft. Cari Golden – Things We Might Have Said (Original mix)
  5. George FitzGerald – Call It Love (Scuba Remix)

Kellemes zene hallgatást, jövő héten vasárnap újra Vikkendhouse!

 

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább