Szólít az ismeretlen!

Valami hiányzik. Egy réteg, ami eltünteti a puszta falakat, melyek a korlátjainkat jelentik. A helyiség mélysége, és az oda invitáló megmagyarázhatatlan erő. Vonzerő. Tekintetmágnes. A dunaszerdahelyi Inportante csoporthoz tartozó Artica Dècor szakemberei segítségével újabb rétegeit tárhatjuk fel saját tereinknek.

A cikk megjelent a Klikk Out 2017/9. számában.

Néha nagyon kevés elég ahhoz, hogy a négy falunk valamelyikét áttetsző felület, ablak nélkül is megnyissuk. Az egyre elterjedtebb dekorációs festékek olyan univerzumokat nyitnak meg előttünk, melyet magunk formálhatunk saját elképzeléseink szerint.

Misztikus és rétegzett űrt hoznak létre, ami a bezártság érzetét szünteti meg, szabadsággal, felszabadultsággal, játékossággal tölti ki a rendelkezésre álló teret. Tekintélyt és tekintetet parancsol.

 

Az Artica Dècor képviseli Szlovákiában az olasz Colorificio Veneziano kimagasló minőségét és széles skáláját a dekorációs festékek terén. Nemcsak puszta képviseletről és a festékek forgalmazásáról van szó, de a megfelelő szakembergárdával is rendelkeznek ahhoz, hogy ügyfeleik határozott elképzelését e téren megvalósítsák, avagy ötleteit kibontakoztassák, formába öntsék, vagy akár egyenesen utat mutassanak abba az irányba, amerre a vevő indulni szeretne.

A dekorációs festékek kül- és beltéri, azon belül párás helyeken, fürdőszobában is alkalmazhatók, ezzel egyedülálló felületet képezve azokban a helyiségekben, melyekben úgy érezzük, a falak áthatolhatatlanok, vagy épp csak fókuszpontra van szükségünk.

 

E speciális anyagok népszerűségének növekedésével a dunaszerdahelyi vállalat egyúttal olyan festő szakembereket is keres, akik speciális képzéseken keresztül, új módszerek, technikák elsajátításával tovább szélesítenék a szakmájukban eddig megszerzett tapasztalataikat. A jelentkezés feltételeiről a jövőben részletesebben is tájékoztatunk.

A mélység öltöztet, lelket költöztet saját tereinkbe, a dekorációs festékekkel bevont felületek izgalmasabbá, attraktívabbá és kellemesebbé, képzeletünk galériájává teszik a minket körülvevő falakat, művészi értéket, állandó misztikumot kölcsönöznek otthonunknak.

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább