PROGRAMOK: Alistálon, Komáromban és Somorján is lazíthatunk a hétvégén

Holnap végre péntek, fújhatunk egy nagyot és leguríthatjuk magunkról a munkahelyi fáradalmakat. Szeptember utolsó hetére a vénasszonyok nyara is beköszöntött ránk, ezt kihasználva menjünk koncertekre vagy valami éjjeli partyra. Van itt blues, rock, drum and bass, amerikai énekes, Hobo- és KFT-koncert!

Csütörtök


KFT lemez(újra)bemutató koncert / A38, Budapest

Hogyha már ma este kezdődik a hétvégéd, és szereted a Laár András-féle KFT zenekart, akkor Budapesten, az A38-as hajón a helyed egy lemez(újra)bemutató koncerten. Ha nem jártál még a (brutálisan komoly) zenehajón, akkor készülj fel a legjobb koncertélményre.

Az eseményt itt találod.

A kedvencem a KFT-től:

Péntek:


Big Dilemmaz Party, RÉV, Komárom

A komáromi színész és DJ, Olasz István, alias DJ Dilemma a Big Dilemmaz podcast szerkesztője, műsoraiban megannyi zenésszel, előadóval gazdagítja a hazai zenei palettát. Egy ideje ugyanezen a néven elektronikus zenei rendezvényeket szervez, ezúttal deep & liquid drum and bass stílusban.

A péntek esti party különlegessége, hogy a DJ-szetteket kiegészíti egy amerikai énekes: Robert Manos. Robert saját show-val is megörvendezteti a közönséget. Végighallgatva tőle néhány számot, magasan ajánlom őt.

Az éjszaka olyan DJ-kkel folytatódik, mint a magyar Darth Peter, a hazai lemezpergetők BëorMow’N’Max, Systematical és a házigazda, DJ Dilemma.

Az eseményről minden infó itt.

Ha kívancsi vagy az énekesre, itt egy Spotify csomag tele Robert Manos zenékkel:

///

Somorjai Blues Esték, Mozi Club

Ha laza péntek esti koncertre vágysz és hallgatnál whiskey-t lötyögtetve némi blues-t, akkor irány Somorja.

A szakolcai Slovak Blues Project blúzol el a Mozi Clubba. Egy olyan blueszenekarról van szó, akik sorban gyűjtik lenyűgöző színpadi és zenei teljesítményükért a díjakat, képviselték Szlovákiát Dániában, a European Blues Challenge 2017 zenekari versenyen.

Az eseményről mindent itt találsz.

///

Verséneklők gálaestje, Érsekújvár

Péntek este hattól zajlik Érsekújvárban, a Csemadok-házban a szlovákiai magyar verséneklők szakmai fórumának gálaestje. Megzenésített versekkel kápráztat el Földes László Hobo, utána a felvidéki képviselet, az Attól függ, Campa-nulla, B 612 és az Aranymetszés.

Az esemény este hatkor kezdődik, a belépés ingyenes.

Az eseményt itt találod.

Szombat:


Tunyogi Péter emlékzenekar és Ossian koncert, Alistál

Elég komoly volumenű rockkoncert készülődik szombaton a kertek alatt, Alistálon. Az esztergomi Tunyogi Péter emlékzenekar játssza a P. Mobil egykori énekesének legszebb dalait, majd a fő attrakció a rock katonái, az Ossian-fiúk lesznek.

A rockzene picit távol áll tőlem, de hallottam egy érdekes koncertet az Ossiantól, amit azóta többször visszahallgattam. És még énekelni is tudom.

Az eseményt itt találod.

Kellemes hétvégét mindenkinek! 

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább