Ütős telefonnal érkezik az új mobilgyártó

A RAZER eddig csak csúcskategóriás hardvert gyártott a játékosoknak, azonban most úgy döntött, hogy beteszi a lábát az egyébként eléggé telített mobilpiacra.

Első telefonja a Razer Phone nevet kapta, és kimondottan a játékokra, filmezésre és zenehallgatásra tervezték. Habár nincs rajta hajlított kijelző, sem 3D hologramos mód, de van egy 5.7 inches IGZO LCD kijelző, amely 1440 x 2650 pixeles felbontás mellett egyedülállóan 120 Hz-en működik, vagyis

másodpercenként 120 alkalommal frissíti a képet, ráadásul élethű színekre is számíthatunk a Wide Color Gamutnak hála.

 

Mindezt megfejelték még egy Gorilla Glass 3-mal is, hogy védje a kijelzőt a sérülésektől.

Kamera téren kapunk egy 8 MP-es elülső, és két 12 MP-es hátsó kamerát, amelyhez tartozik egy szintén dupla Flash is, amely az élethű színek megörökítéséért lesz felelős.

A Razer Phone-t egy Qualcomm® Snapdragon™ 835-ös processzor hajtja, amihez 8 GB RAM is jár, ami még a csúcskategóriában is igazi ritkaságnak számít.

 

Persze, nem fenékig tejfel. A kijelző melletti káva elég széles (ami manapság nem divat), illetve a telefon teteje és alja teljes mértékben át lett adva a hangszóróknak, de hát valamit valamiért. A két felénk néző hangszóró megkapta a kiváló minőségért járó THX hangzás-tanúsítványt, ami nem semmi egy ilyen kicsi készülékben. A gyártó szerint ez a leghangosabb telefon a világon. A másik furcsaság, hogy a telefon 2017 novemberében nem a legújabb 8.0-ás Android Oreóval, hanem a korábbi, 7.1-es verzióval érkezik alapból.

A belső tárhely 64 GB, ami egy játékokhoz tervezett telefonnál meglehetősen kevés. Igaz,  akár 2TB-ig is lehet külső kártyával bővíteni, de azért illene kiadniuk egy 128 GB-os verziót is.

Az üzemidőt a szintén ritkaságszámba menő 4000 mAh-s akkumulátor biztosítja, ami a cég szerint elegendő ahhoz, hogy folyamatos játszás mellett is több mint 7 órán keresztül működhessen a telefon. Persze a végső hiteles tesztekre még várni kell, hiszen a gyártók mindig lódítanak itt-ott az új kütyükkel kapcsolatban. A telefon  november 17-én kerül piacra, és kizárólag a gyártó online boltjából lehet megrendelni. A Razer Phone európai ára 750 euró, amire remélhetőleg már nem kell adót fizetnünk, máskülönben ez a csúcskategóriás mobil 950 euróba kerülne.

Razer Phone | The Ultimate in Mobile Entertainment

A new era in mobile entertainment has begun. Watch, Listen, Play with the all-new Razer Phone now. #RazerPhone? http://rzr.to/Phone

Razer 发布于 2017 年 11 月 1 日 周三

 

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább