Programok: Dunaszerdahelyen, Somorján és Pozsonyban is bulizhatunk a hétvégén!

Itt a hétvége – halloween-, klubnyitó bulik, koncertek és egyéb zenei események kínálnak nekünk tökéletes helyszínt, hogy végre szórakozhassunk egy nagyot a haverokkal. Péntek és szombat este öltözzünk hétvégi viseletbe, ugyanis vár ránk egy pár helyi buli, de pár kilométerrel arrébb is találunk kedvünkre valót, legyen az blues, vagy balkán zene.

Péntek:


Bluesweiser koncert, Somorja

November 3-án a már jól ismert blues-estek keretén belül a somorjai Mozi klubban fellép a pozsonyi blues színtér legendás együttese a Bluesweiser.

A zenekar a 80-as években jött létre, ez az egyik legrégebbi bluesegyüttes Szlovákiában. Pályafutásuk alatt 3 albumot játszottak fel, amelyből kettőt tudtak kiadni.

A zenekar a saját szerzeményeiben a blues műfajt funky, jazz és boogie elemekkel egészíti ki.

A több mint 30 év alatt több jelentős fesztiválon is felléptek, mint pl. a Sziget Magyarországon, a Blues Alive Csehországban és a Rawa blues festival Lengyelországban.

A koncert péntek este 21:00 kor kezdődik, az eseményt itt találod.

///

Zombie Attack / Dunaszerdahely

Egy igazi halloweenes zombitámadás várható a dunaszerdahelyi Soul Hunter Music Clubban péntek este. Az északi lakótelepen lokalizált klubban DJ HoffMan tolja majd a zombitalp alá való zenéket. A DAC-meccs után ez tökéletes helyszín egy fergeteges bulihoz! Az eseményt itt találod.

Michael Jackson Thrillerje vezényeljen utatokon!

///

NFG megynitó, Dunaszerdahely

Mint ahogy azt a tegnapi cikkemben megírtam, a dunaszerdahelyi alternatív kultúrtér egy teljesen megújult beltérrel várja a kultúrára, színvonalas koncertekre és táncestekre, színházi előadásokra, filmvetítésekre, kiállításokra és klubestekre vágyó közönséget. A kétnapos nyitóbuli teljes programjáról itt olvashatsz többet.

Pénteken Ficture repít el minket szinti űrhajójával:

Szombat:


Balkan Beats, Pozsony

A budapesti Corvin Club, azaz a régi Corvin Tető szlovák testvérklubja, a KC Dunaj szervezői invitálnak szombat este Pozsonyba egy erős bashavel buliba. Az elég nagy érdeklődéssel kísért eseményen fellépnek a pozsonyi balkán zene rezidensei, DJ Julah és DJ Matthew.

A videón a Malalata tökéletesen demonstrálja, milyen is egy igazi balkán buli:

///

Kelemes hétvégét, vasárnap Vikkendhouse!

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább