Akkor ma DAC–Slovan

Már hetekkel ezelőtt érezni lehetett az ősi rivális elleni nap közeledtét, valahol mindenki az újonnan elkészült főtribünre és a Slovan elleni mérkőzésre összpontosított. A mérkőzést megelőző hisztéria a jegyvásárlások körül, a Slovan „szurkolók” eltiltása a Szlovák Labdarúgó Szövetség által, a fokozott biztonsági ellenőrzés mind-mind azt mutatja, hogy a DAC–Slovan igazi rangadóvá lépett elő a Fortuna Ligában. 

Merjük remélni, hogy a két csapat játéka is rászolgál a rangadó jelzőre.

Ellenfelünk bajnokság közbeni edzőcseréje is azt mutatja, hogy ma mindent bevetnek az eredményesség érdekében, és azt a Martin Ševelát igazolta kispadjára, aki már meglepett bennünket a Trencsénnel hazai pályán.

Biztos vagyok abban, hogy Rossi edző és stábja tanult a mérkőzésből, mint ahogy abban is, hogy a DAC a negyedik legkevesebb gólt kapta a bajnokságban, a Slovan pedig az egyik legtöbbet rúgta, soraiban tudva az aktuális gólvágót, Jakub Marešt.

Jojo Samek felvételei

Szóval nagy taktikai csatára is számíthat a MOL Arénába kilátogató, mintegy 10 ezer sárga-kék szurkoló.

 

A mérkőzés pikantériájához tartozhat, hogy a DAC-szurkolók az YBS fanklub szervezésében meglepetés koreográfiával készülnek.

Tehát minden adott a jó mérkőzésre, ahol a játékvezetők a csapatokkal karöltve és szurkolóink támogatásával, a fair play szabályait betartva avatjuk fel szentélyünk újabb részét.

Hajrá DAC, hajrá Dunaszerdahely!

 

 

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább