Sminktippek gyorsan és egyszerűen

Sokszor csak ámulunk a csodaszép sminkek láttán. Majd bosszankodunk, hogy mi miért nem tudjuk elkészíteni magunkat a szebbnél szebb sminkeket. Reggel csak állunk a tükör előtt és próbálunk valami újat, egyedit kitalálni, hogy kicsit feldobjuk a megjelenésünket, de végül nem járunk sikerrel. Pedig olykor, ami bonyolultnak tűnik egy fénykép láttán, valójában nem is olyan nehéz. Egy kis gyakorlással mi is elsajátíthatjuk az elkészítésüket. Segítségül nézzünk néhány videót!

  • A mindenki által kedvelt füstös szem. Türelemmel, kitartással és persze sok gyakorlással biztosan mindenkinek sikerül tökéletesen elkésztenie magának!

  • Ha nem szeretnénk kihívó sminket viselni, a füstös szemet elkészíthetjük visszafogottabb, halványabb árnyalatokban is. Így szinte minden alkalomhoz bátran viselhetjük, akár a hétköznapokban is.

  • Ombre ajkak, napjaink nagy kedvence. Természetesen nem kötelező a videóban látott árnyalatok használata, bátran kombinálhatjuk a színeket az ízlésünknek megfelelően.

  • Az egyik legfontosabb lépés az alapozás. Talán ez igényli a legtöbb figyelmet, hiszen akkor leszünk igazán elragadóak, ha természetesen, mégis előnyösen emeljük ki arcunk vonalait. A következő kisvideóból könnyedén elsajátíthatjuk az ehhez szükséges trükköket!

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább