Légy stílusos II.

Az előzőekben már szót ejtettünk a homokóra testalkattal rendelkező hölgyekről. Most nézzük, mit is jelent a körte testalkat! Ezzel sokan nincsenek megelégedve, pedig semmi ok az aggodalomra! A megfelelő ruhadarabok kiválasztásával igazán csinosak és nőiesek leszünk.

Az előző rész: Légy stílusos! 

A körte alak ismérvei:

– a csípő szemmel láthatóan szélesebb a vállaknál

– vékony derék

– kis mellek

Ami jól áll:

– A felső rész kiválasztásánál figyeljünk oda a mélyebb V kivágásra, illetve a kerek nyakkivágásra. A legelőnyösebb, ha a mellrésznél kicsit fodros, vagy mintás darabokat viselünk. Ezek ugyanis mind remekül kiemelik dekoltázsunkat, s optikailag nagyítják a mellbőséget.

– Annak érdekében, hogy elvonjuk a figyelmet kicsit szélesebb csípőnkről, öltsünk magunkra A vonalú szoknyát.

– A nadrágok terén a teljesen egyszerű, letisztult csípőfazon a legelőnyösebb. Csak semmi dísz, vagy fodor!

– A színeket tekintve, előnyös, ha a felső részre világos, míg az alsóra inkább sötétebb árnyalatok kerülnek. A sötét ugyanis karcsúsít, a világos pedig kihangsúlyoz.

– Ne feledjük milyen szép, karcsú derékkal rendelkeznek a körte alkatú hölgyek. Bátran hangsúlyozzuk ezt ki, akár egy övvel, vagy a derékrésznél karcsúsított darabokkal.

Amit ajánlott kerülni:

– A csípőig érő felsőrészek, legyen szó topról, pulcsiról, vagy akár kabátról, nem a körte alkatúak legelőnyösebb ruhadarabjai. Jobb kerülni őket, mert kihangsúlyozzák a csípőrészt, sőt, optikailag még nagyítanak is rajta.

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább