PROGRAMOK: Dunaszerdahelyen, Komáromban, Somorján, Érsekújvárott várnak a koncertek

A hétvége most hosszabb formában köszöntött ránk, már csütörtöktől tart a munkaszünet, amit mi úgy imádunk. Na, de ha már ennyi napból áll, áldozzunk egy estét valami jó kis koncertre, vagy klubestre. Péntekre és szombatra szuper zenés programokkal várnak minket a szervezők.

 

 

Péntek:


 

II. PesFest / Komárom

 

November 17-én és 18-án, pénteken és szombaton kerül megrendezésre már második alkalommal a PesFest klubfesztivál a komáromi Fekete Kutya vendéglőben. A rendezvény szervezője a rutinos zenész, Tomáš Bobrovniczký. A somorjai koncert előtt, először Komáromban lép fel Gwyn Ashton – ausztrál blues-rock gitáros „One Man Band”-je a fesztivál nyitóprodukciója (altrnative roots & blues stílus), majd az Easy Blues – párkányi zenekar (blues-rock stílus), november 18-án, szombaton este nyolctól Paul Batto jr. & Ondřej Kříž – szlovén énekes és gitáros a cseh zongorista kíséretében saját dalokat és más előadók számait is előadja (jazz-soul-blues stílus), majd hallhatunk egy koncertet Vlado Urbanovský’s Blues Dust (electric blues stílus) – komáromi zenekartól is.

Napi belépő 7 euró, a kétnapos 10 euró.

 

///

 

Klubest / Dunaszerdahely

A dunaszerdahelyi NFG klub, mely november harmadikától nyitva áll,  pénteken és szombaton klubestet szervez, ahol a finom limonádék mellett forognak majd a lemezek. A klubest este hétkor kezdődik.

A klubesten hasonló lemezek szólnak majd:

Szombat:


 

Gwyn Ashton (AUS) / Somorja

A somorjai Mozi klub a blues fivérekkel karöltve elég komolyan szervezi a blues koncerteket városukban. November 18-án, szombaton az európai turnéja keretén belül Somorjára látogat a brit-ausztrál származású Gwyn Ashton bluesgitáros. Olyan zenészekkel és előadókkal dolgozott együtt, mint B.B. King, Johnny Winter, Buddy Guy, Ray Charles, Rory Gallagher, Jeff Healey, Yarbirds vagy a Status Quo.

Az eseményt itt találod.

 

///

 

Akela koncert / Dunaszerdahely

A dunaszerdahelyi Soul Hunter Music Club szombat este egy erős rock és metál koncertre invitálja a farkasokat, ugyanis a nagymenő Akela koncertezik azon az estén. Az AKELA- ‘A Fenevad 25.’ Jubileumi turné névre keresztelt esemény 19:30-kor kezdődik. A zenekart olyan rockbandák szupportolják, mint a Rozsda, Red Vision és a Rock Machine DS.

Az eseményt itt találod.

 

///

 

Kicsi Hang koncert / Komárom

Szombaton újra színpadon a Kicsi Hang, azaz Lantos Borbély Katalin és Menyhárt József. Felvidék legismertebb verséneklő együttese 10.00 órától a komáromi Shopping Center 3. emeltén lévő Gyereksarokban ad koncertet.

A zenekar szerint:

„A Kicsi Hang igazából köszönet: Istennek a találkozás kegyelméért, a költőknek az emberi gondolatok, érzések, fájdalmak és örömök megverseléséért, a hallgatóságnak a költemények szeretetéért.”

 

Kellemes hétvégét mindenkinek!

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább