Álmodj fényeket!

A dizájn olyan, mint ezernyi párhuzamos egyenes. A végtelenből a végtelenbe tartanak, és noha tűnhetnek egyformának, különböző megvilágításból eltérőek, egy valami pedig mindenképp jellemzi őket: kiválóan elvannak egymással és egymás mellett.

A cikk megjelent a Klikk Out 2017/11. számában.

Hol a határ a dizájnban? A csillagos ég, szokták mondani. A dunaszerdahelyi Artica Dècor kreatív csapatának válasza erre: oké, megcsináljuk!

Ha a legmélyebb álmodból keltenek fel, akkor is tudd! – hangsúlyozták tanáraink a legalapvetőbb szabályok elsajátításakor. A legmélyebb álmunkból felkelve is velünk marad annak legalább egy apró részlete – egy picike foszlánya vagy szűrője annak az univerzumnak, amelybe napról napra látogatást teszünk, amelybe nap mint nap kapaszkodunk, és amelyet kérdésekkel bombázunk az ébredést követő órákban.

Ez az álomszeletke ugyanúgy bolygat, mint amikor bogarat ültetnek a fülünkbe, vagy amikor szemünk sarkában, a periférián veszünk észre némi dinamikát, amit képtelenek vagyunk azonosítani. Működési elve ugyanaz, mint amikor bármilyen tervezésnél végiglapozzuk a rendelkezésre álló kínálatot, és nincs közte pont az, amit mi szeretnénk.

Egy ív, egy szín, egy mélység, kanyar, domborulat, árnyalat, fény.

 

A Pont Light weboldaláról (pontlight.com) letölthető katalógusuk, mely számos pofonegyszerű megoldást kínál a világítótestekre, Ön számára pedig azt, hogy szolgáljon mindez akár csak inspirációul ahhoz, hogy saját ötletét, saját párhuzamos univerzumát, egyenesét rajzolja meg, vigye bele.

Az Artica Dècor komplex beltéri megoldásainak részeként pedig lehetőséget kínál arra, hogy irodai vagy otthoni lámpatesteinek alakját, méretét, színét, fényerősségét és -melegségét Ön válassza meg, ők pedig a Pont Light közreműködésével megvalósítják.

Ne feledjük, álmaink sorvezetői részben hétköznapjaink axiómái, de a megvilágítás a miénk. Saját tervezés, privát vélemény.

 

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább