Klikk megmondja a horoszkópod!

Decemberre is ütős előrejelzésekkel éltünk, lesd meg, mi vált valóra! Tudod-e mi jöhet még?

A cikk megjelent a Klikk Out 2017/12. számában.

 

Kos

 

A Mikulástól nemcsak, hogy virgácsot fogsz kapni, de egy rendes seggelést is. Nem mintha olyan rossz gyerek lettél volna, de te azt úgyis szereted, nem?

 


Bika

 

Pont itt lenne már az ideje, hogy bevállaljátok azt a gyereket (legyen az első, második, sokadik). Dugjátok össze, amitek van és bulikára fel!

 


Ikrek

 

Olyan gáz, hogy úgy vagy ekóvegán, hogy közben nyomatod a divatpaleót. Szerinted ősmammerék nem szőrmebőrben nyomultak és nem mamuthúst ettek?! Te Ökörikra!

 


Rák

 

Végre eldönthetnéd, hogy akkor most megfosat a laktóz vagy sem?! Vagy csak te is a trendi kismamák közé tartozol, akiknek alapból minden allergén?

 


Oroszlán

 

Még nem is dübörög a szezon, de te már kiszlopáltad az összes tojáslikőrt a készletből. Mi marad későbbre? Mert a fizud elmegy kariajcsira, az tuti!

 


Szűz

 

Noha december koronázatlan színkirálynője a piros, de te nem hivatkozhatsz már az oroszokra, amiért no szex szezont hirdettél, különben te leszel az új Rudolf.

 


Mérleg

 

Talán hallgatnod kellene az álmaidra mint remélt jövőképre (?), és nem mindenféle gagyi oldalakról kikeresni a jelentésüket. Vagy talán rám se kéne hallgatnod.

 


Skorpió

 

Mondd, normális vagy te, hogy mindenféle háromnapos flörtbe belemennél csak azért, mert unatkozol? Inkább fogj neki megszámolni nyelvvel a fogaidat!

 


Nyilas

 

Ha szerinted egy gyémántgyűrűért cserébe szexrabszolgát és takarítónőt is kapsz, akkor nagyon kiábrándult lehetsz. Ennek vajon az az oka, hogy mindenbe belefutsz?

 


Bak

 

Sorsfordító szerelmi december előtt állsz. Tényleg minden klisé nélkül, de a lavizindiér csakrád derűsen bevonzza a nagyon nagy Ő-t. Csak győzd polírozni!

 


Vízöntő

 

Hát te is az a figura vagy, aki nem bír az adott ideától messzebb látni? Pedig még annyi lehetőség adva lenne, ha nem lenne csupán bejgli a desszert.

 


Halak

 

Előre szólunk: már csak néhány napod maradt az adventi csokikalendáriumod kizabálására, hogy aztán nyugodt szívvel lefojtsd a maradék rummal.

 


Dunaszerdahely

A karácsony időszaka áldott, békés, hjaj, olyan illatozóan finom. Bár, hogy „grincseskedjek” kicsit, a bűnügyi statisztikákból tudni lehet, hogy ilyenkor kerülnek elő a fejszék, vasvillák, láncfűrészek a családban, mert ennyi együttünneplés után egymás agyára megyünk. Vigyázzunk, mert mikor dobjuk a baltát, megrándulhat a kezünk. 😉


Nagymegyer

 

Ilyenkor nagy stíl a termálban ülni, kint a forró vízben, csak ne gondoljunk bele, hogy mit csinálhatnak abban a vízben a fiatal ölelkező párok! Karácsony előtti feszkólevezetésre ez jó buli lehet. Karácsonyra adjatok egymásnak drogtesztet, piha, hogy meg fog lepődni a másik. 😀


Somorja

 

A somorjaiaknak csak jót tudnék írni, úgyhogy azt akkor inkább nem is mondom. Élvezzétek ki az év utolsó hónapját, mert 2018-ban fordul a kocka, és felfordul az életetek, kis somorjai drágáim.

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább